Rauf Tamer son yolculuğuna uğurlandı

Rauf Tamer son yolculuğuna uğurlandı

Rauf Tamer son yolculuğuna uğurlandı Beşiktaş’ta evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 86 yaşında yaşamını kaybeden Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer için Zincirlikuyu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer, son köşe yazısını bitirdikten sonra dün öğle saatlerinde evinde fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Tamer, yakınları tarafınca kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Spor muhabiri olarak başladığı mesleğini 64 yıl süresince sürdüren Rauf Tamer için öğle namazını takiben Zincirlikuyu Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Taziyeleri oğlu Emir Tamer ile gelini Ayça Akoğlu Tamer’in kabul ettiği cenazeye, ailesi ve yakınlarının yanı sıra eski İçişleri Bakanı ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, eşi Sema Doğan, siyasetçiler Mehmet Akif Hamzaçebi, Mehmet Sevigen, Mehmet Ağar, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın eşi Berna Yılmaz, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray eski başkanlarından Faruk Süren, gazeteciler Yalçın Bayer, Oral Çalışlar, Nazlı Ilıcak ile oğlu Mehmet Ali Ilıcak, Canan Barlas, gazeteci Mehmert Ali Birand'ın oğlu Umur Birand, Cengiz Çandar, Nagehan Alçı, eski Beşiktaşlı futbolcu Feyyaz Uçar, TV-sinema oyuncuları Can Kolukısa, Burak Sağyaşar, Hatice Şendil ve iş insanı Hüsnü Özyeğin’in de aralarında bulunduğu siyaset, basın, iş ve sanat dünyasından önemli adlar katıldı.Burhan Felek Basın Hizmet Ödülü sahibi Rauf Tamer, cenaze namazının kılınmasının peşinden Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verildi.

"SON YAZISINI TESLİM ETTİKTEN SONRA VEFAT ETTİ"

Rauf Tamer’in oğlu Emir Tamer "Söyleyecek bir şey yok. Babam 86 yaşında son yazısını yazdıktan sonra; son ana kadar, son nefesine kadar çalışarak, yazısını teslim ettikten sonra vefat etti. Dile kolay, 64 yıl basın emekçisiydi, gazetecilik yaptı. Söyleyebileceğim 64 yıl Türkiye’de bu mesleği yapıp, bu kadar sevilen sayılan bir insan olmak babam hakkında herşeyi söylüyor zaten. Çok mesaj aldık, Allah okurlarından, sevenlerinden razı olsun. Söyleyecek başka bir şey yok zaten" dedi.

"Rauf Tamer son yolculuğuna uğurlandı" haberi, 22 Ekim 2023 tarihinde yazılmıştır. 23 Ekim 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Rauf Tamer son yolculuğuna uğurlandı haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Rauf Tamer son yolculuğuna uğurlandı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 07 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı
SON HABERLER
  1. 18:40 Türkiye'de Trafik Sigortası Poliçe Sayısı Rekor Kırdı: Kasko Sigortasında Düşüş!
  2. 18:32 Fenerbahçe'de Büyük Hayal Kırıklığı: İrfan Can Kahveci'den Gelen Üzücü Haber
  3. 18:31 Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Florya Projesiyle Kulübün Geleceğini Şekillendiriyor
  4. 18:27 Beklenen Haber Geldi! 150 Bin TL Faizsiz Evlilik Kredisi Ödemeleri Yatırılıyor! İşte Tarihler
  5. 18:27 Çin Dışişleri, İsrail'in Gazze Saldırısını Kınadı
  6. 18:22 Çoklu Koronavirüs Aşısı: Klinik Denemeler 2025'te
  7. 18:13 Gazze'de İsrail Saldırıları: 214 Günde 34 Bin 789 Can Kaybı
  8. 18:07 İZBAN Hattında Alsancak İstikametine Giden Trenin Tekerlekleri Raydan Çıktı: Seferler Durduruldu
  9. 18:03 Geely Türkiye Pazarına Geri Dönüş İçin Hazırlıklarda: İlk Adım Geely Markalı Araçlar
  10. 18:00 Osmanlı Padişahlarının Sırrı Ortaya Çıktı! Bu Balı Yiyenler Hastalanmıyor!
  11. 17:58 Emekli Maaşlarına Müjde! Seyyanen Zam Miktarı Belli Oldu
  12. 17:58 2023'te En Çok Zarar Eden Filmler Belli Oldu! İşte Liste
  13. 17:48 Beşiktaş'ın Hücum Hattına Yeni Soluk: Montpellier'den Akor Adams Transferi!
  14. 17:43 Bahar dizisine bomba transfer: Dora Ersoy geliyor!
  15. 17:41 Türkiye'nin risk primi 3 senenin en düşük seviyesinde!
  16. 17:37 Trabzonspor'un Kupa Kadrosunda isimler net!
  17. 17:36 21 kuru üzümü suda bekletip için: Faydaları saymakla bitmiyor!
  18. 17:34 Bedava dağıtılınca izdiham çıktı! Belediye ücretsiz dağıtmaya devam edecek
  19. 17:33 Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i diziye veda mı ediyor?
  20. 17:31 Altın fiyatları ne kadar oldu?
Medya Haberleri