Razer Kraken V3'e yakından bakıyoruz

Razer Kraken V3'e yakından bakıyoruz

Razer Kraken V3'e yakından bakıyoruz Razer Kraken V3, 325 gram ağırlıkta. PC platformu için hazırlanan ürün, istenirse farklı platformlarda da kullanılabiliyor.

Tasarım detaylarına baktığımızda, bir Razer ürününden beklenildiği gibi premium detaylara sahip olduğunu görüyoruz. Kulaklıklar gayet büyük ve güzel tasarlanmış. Oval tipteki kulaklık yastıkları, suni deri kullanılarak hazırlanmış.

Kulaklarınızı tamamen sararak içine alıyor ve bir rahatsızlık uyandırmadan uzun süreler kullanabilmenize imkân sunuyor. Tabii dışarıya ses sızdırma ihtimali de çok düşük.
Kafa bandını istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz, ki üst kısımda Razer ibaresi de gözlerden kaçmıyor. Tabii iki kulaklığın da ön cephelerinde Razer logoları ve aydınlatma sistemine yer veriliyor. Bu sayede RGB aydınlatma sisteminin keyfini çıkarabiliyorsunuz.

razer-kraken-v3.jpg

Razer Chroma RGB

Razer Kraken V3, USB kablolu ve dahili mikrofona sahip bir oyuncu kulaklığı. Dolayısıyla onun ev kullanımlarında daha uygun olduğunu söyleyebiliriz. Örgü tipte ve 1.3 metre uzunluktaki kablo, uzun süreli kullanım için ideal. 100 Hz – 10 kHz frekans aralığı sunan mikrofon sayesinde de, takım arkadaşlarınızla sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Genel olarak iyi bir ses kalitesi var ve dış seslerden çok da etkilenmeden arkadaşlarınızla bilgi alışverişinde bulunabiliyorsunuz.

20 Hz – 20 kHz frekans aralığı sunan kulaklığın ses kalitesini çok beğendik. Oyun oynarken, ses adeta sizi sarıyor ve en ufak detayları dahi kaçırmıyorsunuz. Bu esnada dış dünya ile de bağınız neredeyse tamamen kopuyor. Örneğin, Doom Eternal gibi bir oyunu oynarken, bir yandan ortam sesleri, bir yandan da ortama uygun müzikleri duyuyorsunuz. Razer’ın bu ürünü, çok katmanlı sistemi sayesinde tüm sesleri ve müzikleri ayrı ayrı, bozulma olmadan, net detaylarla sunabiliyor. Bu gerçekten çok keyifli. Aynı şekilde kulaklığımızın müzik ve sinema deneyimlerimizdeki performansından da memnun kaldık.

7.1 surround ses sistemi

Kulaklık, Razer’ın kendi teknolojileriyle donatılmış 50mm sürücülere (TriForce Titanium) sahip ve bir de surround desteği eklendiğinde, deyim yerindeyse kendinizi oyun alanının tam ortasında buluyorsunuz.

Ufak bir örnekle açıklamak gerekirse… Diyelim ki son günlerin en popüler FPS oyunlarından Halo Infinite’in online modlarından birini oynuyorsunuz. Her rakip, gerçek oyuncudan oluşuyor ve dolayısıyla yalnızca görmek değil, bazen de duymak önemlidir. Bu kulaklıkla hareket ediyorsanız, en ufak sesleri dahi hangi taraftan, ne kadar mesafeden geliyor diye tahmin edebiliyorsunuz. Yani oyunun sesleri, kulaklık yardımıyla sizi 360 derece sarıyor ve aslında çatışmanın tam da ortasında yer alıyor, sesleri gerçek hayat tecrübesine benzer bir seviyede tecrübe ediyorsunuz.

Tüketiciler 2021’de mobil uygulamalara rekor harcama yapmış

"Razer Kraken V3'e yakından bakıyoruz" haberi, 11 Aralık 2021 tarihinde yazılmıştır. 11 Aralık 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Razer Kraken V3'e yakından bakıyoruz haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Razer Kraken V3'e yakından bakıyoruz 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 07:58 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den çok sayıda kent için sağanak uyarısı
  2. 04:48 Beşiktaş, 339 milyon euroluk dev transferiyle futbol dünyasını sarsmaya hazırlanıyor!
  3. 04:45 Haiti Başbakanı Henry istifasını verdi
  4. 03:38 Maya yok, beklemeye gerek yok! Herkes hazır aldınız zannedecek! 5 dakikalık simit poğaça tarifi
  5. 03:36 Pırlanta gibi eşlerinize zengin tarif! İşte elmas kurabiye tarifi
  6. 03:33 Çağlayı tuzlayıp yemeyi unutacaksınız! Mardin’in meşhur lezzeti Firkiye tarifi
  7. 03:31 PUBG oyununda Erangel haritası değişiyor! Yeni güncelleme yolda
  8. 03:27 Türk Hava Yolları, 2023'te tüm zamanların rekorunu kırdı
  9. 03:24 A101 şimdi Samsung Galaxy S24'ü müşterilere sunuyor! Ürünün fiyatı ne kadar?
  10. 03:24 Mehmet Şimşek açıkladı: Türkiye sahalara döndü; sıkıntılar geride kaldı
  11. 03:21 KKM'de hesabı olanlar dikkat! Faiz oranları değişti!
  12. 03:18 Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olacak! İşte puf poğaça tarifi
  13. 03:16 Pastörize sütte kuş gribi virüsü bulundu!
  14. 03:13 Cam bezlerini çöpe atın, daha iyisini bulduk!
  15. 03:11 Ütü derdine son: Bu tarifi uygulayan ütüden kurtulur!
  16. 03:08 Galatasaray, Portekiz'in kariyerinde 129 gol ve 96 asist bulunan süper yıldızıyla anlaşıyor!
  17. 01:32 Ülkemizde de popüler olan ünlü tencere firması iflas etti: İşsizlik kapıda
  18. 01:28 Uzun yıllar boyunca tatlı anılar bırakan bir marka, resmi olarak iflas ettiğini duyurdu
  19. 01:24 Fernando Muslera'dan Beklenmedik Bir Karar: Emeklilik! Şaşırtıcı Açıklama Geldi!
  20. 01:03 Türkiye'nin Otonom Sistemler Fuarı'nda Gösterdiği Performans Avrupalıları ve Asyalıları Etkiledi!
Teknoloji Haberleri