realme 5. yılını kutluyor

realme 5. yılını kutluyor

realme 5. yılını kutluyor 2018 yılında akıllı telefon sektörüne giren realme , beşinci yılında global pazarda 7’inci sıraya kadar yükseldi.

Akıllı telefon teknolojilerinin hızla yükselen markası realme, dünyada beşinci yılını kutluyor.

2018’de faaliyetlerine başlayan realme, beş yıl içinde yoğun rekabetin yaşandığı akıllı telefon sektöründe hızlı bir büyüme kaydetti. realme kurucusu ve CEO’su Sky Li, yayınladığı açık mektupta, bu başarının sırrını, sektörde geldikleri önemli konumu ve gelecek yıllardaki vizyonlarını paylaştı.

Mektubunda, markanın Kantar BrandZ En İyi 50 Çin Küresel Marka listesinde 29 sıra yükseldiğini söyleyen Li, kurulduktan sonraki iki yıl içerisinde üst üste dört çeyrek boyunca dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası seçildiklerine (Counterpoint) dikkat çekti. 2020’nin üçüncü çeyreğinde 50 milyon dolar satış rakamına en hızlı ulaşan şirket (Counterpoint), bu başarıdan sadece bir yıl sonra yine bir ilke imza atarak bu rakamı 100 milyon dolara ulaştırdı (Strategy Analytics).

realme, sadece 3 yıl içerisinde dünya çapında 30 pazarda ilk beşe girerek dünyanın en genç ana akım akıllı telefon markası haline geldi. Bununla birlikte son 5 yılda, yeni teknolojileri daha erişilir sunup, farklı kanal ağına önem verme stratejileriyle büyümesini daha da hızlandırdı. Şirket, kurulduktan sonraki iki yıl içinde dört çeyrek üst üste dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası seçildi (Counterpoint) ve küresel akıllı telefon pazarında 7. sırada yer aldı.

realme

 Dare to Leap

Markanın yaş ortalaması 30 olan yönetici ekibinin tasarladığı “Dare to Leap’ (Hızla Yüksel) felsefesinin pazarda iyi karşılandığını söyleyen Li, “Günümüzde gençler daha cesur, daha girişken ve atılım yapmaktan çekinmiyor. Bu tespitten yola çıkarak hedef kitlemize “Hızla Yüksel” dedik ve sektördeki değişimlere de hızla uyum sağlayarak güçlü bir performans ve tasarıma sahip ürünler geliştirdik.  Bu sayede realme, sektördeki rakiplerinden “bir adım önde olmayı” başardı. Önümüzdeki beş yıllık dönemde de “Hızla Yüksel” felsefesine uygun olarak büyümeye devam edeceğiz. Rekabetçi bir sektörde faaliyet gösteriyoruz. Buna karşın son teknolojiye uygun ürün geliştirme becerimiz bize ileri taşıyacak” dedi.

Sky Li: Yeni zirvelere ulaşacağız

realme‘nin hızlı büyümesi markayı farklı kılıyor. Endüstrinin artan zorluklarının büyümeyi daha da zorlaştırdığının bilen realme, ileriye doğru benzersiz yollar bulmak için hızla uyum sağlayacak ve zorluklardan asla kaçınmayacak bir yapıda. realme, geçen yıl uygulamaya koyduğu “uzun vadeli büyüme” yaklaşımının yanı sıra “Sadelik” Stratejisi ve “Pazar Geliştirme” Stratejisini global ürün gamını birleştirerek sürdürüyor.

Yıldönümü vesilesiyle konuşan Li, markanın kullanıcıları merkeze yerleştirerek ve altı ana alanda (Ekran, Görüntüleme, Oyun, Şarj, Yonga Seti ve İşçilik) araştırma ve geliştirme yatırımlarını artırarak başlangıçtaki misyonuna bağlı kalmaya devam edeceğini söyledi.   devam edip bir sonraki hedefine daha da yaklaşmayı hedefleyecek.

Tesla yeniden güvenlik soruşturmasıyla karşı karşıya

"realme 5. yılını kutluyor" haberi, 14 Ağustos 2023 tarihinde yazılmıştır. 14 Ağustos 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan realme 5. yılını kutluyor haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. realme 5. yılını kutluyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 24 Ekim 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü
SON HABERLER
  1. 06:57 Sedat Peker'den Çarpıcı Açıklamalar: Sokağa Dökülmek Çok Yakın!
  2. 06:48 Şam'da Patlama Sesleri! İsrail'in Hava Saldırısı Düzenlediği İddia Ediliyor
  3. 06:44 Bağışıklık Sisteminin Nadir Yanıtı! Sürekli Hapşıran Kadın Başarıyla Tedavi Edildi
  4. 06:32 Tezkere Onaylandı: Türk Askerinin Lübnan’daki Görevi Bir Yıl Daha Uzatıldı
  5. 01:17 Çağla Şıkel'in spor yaşamı sona erdi! İşte sebebi
  6. 01:17 Bu restoranlardan birine gittiyseniz eşek eti yemiş olabilirsiniz! Bakanlık duyurdu
  7. 00:58 Teröristler tarafından katledilen taksi şoförünün babası Özgür Özel'le telefonda görüştü
  8. 00:58 Uzmanlar uyarıyor: Okullarda hızla yayılıyor, dikkat!
  9. 00:45 Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftası sona erdi
  10. 00:45 Peker TUSAŞ Saldırısının Ardından Konuştu: 'Vatandaşların Sokağa Dökülmesi Uzun Sürmeyecek!'
  11. 00:44 İstanbul'da Bomba İhbarı! 380 Yolcu Tahliye Edildi!
  12. 00:44 Büyük fırın zinciri iflas tehlikesiyle karşı karşıya! Şubelerini kapatma kararı aldı
  13. 00:43 İflas eden Tupperware'in yeni sahibi belirlenmiş oldu
  14. 00:39 24 Ekim okullar tatil mi? Ankara'da 24 Ekim'de okullar kapalı mı?
  15. 00:37 150 Senelik dev firma iflas bayrağını çekti!
  16. 00:32 TUSAŞ saldırısında şehit olanların isimleri açıklandı!
  17. 00:30 Teröristlerin Saldırı Öncesi Görüntüleri Ortaya Çıktı! Dikkat Çekmemek İçin El Ele Gezmişler
  18. 00:19 Ankara'da TUSAŞ'taki Terör Saldırısı Sonrası Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri İptal Edildi!
  19. 00:18 TSK, Suriye ve Irak'taki PKK Hedeflerine Hava Taarruzuna Geçti!
  20. 00:03 Terör Saldırısında Yürek Dağlayan Detay: Şehit Başmühendis Çiçek Almak İçin Nizamiyeye İnmişti!
Teknoloji Haberleri