Saadet Partisi'nden AK Partili Bülent Turan'a yanıt: Hocamız sizin döneminizde ev hapsinde yaşadı

Saadet Partisi'nden AK Partili Bülent Turan'a yanıt: Hocamız sizin döneminizde ev hapsinde yaşadı

Saadet Partisi'nden AK Partili Bülent Turan'... ''Öncelikle Genel Başkanımıza veya bir başka insana gösterilecek hürmetin en değerlisi; sözlerini çarpıtmamak ve iftirada bulunmamaktır''

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın, "Erbakan hoca dedikleri gibi hayatta olsaydı teravihin ilk gününü Ayasofya'da kılar, sayın Erdoğan'ın da alnından öperdi" sözlerine, "Hocamız; sizin döneminizde ev hapsinde yaşadı" diyerek yanıt verdi. 

AKP'li Turan, katıldığı bir canlı yayında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun  "Erbakan hoca yaşasaydı, CHP ile birlikte olurdu" şeklindeki sözlerine tepki gösterdi.

"Erbakan hoca dedikleri gibi hayatta olsaydı teravihin ilk gününü Ayasofya'da kılar, sayın Erdoğan'ın da alnından öperdi" diyen Turan, şu şekilde konuştu:

"Erbakan hocanın ömrü Ayasofya açılsın demekle geçti, bunu Erdoğan açtı. Erbakan hocanın ömrü Taksim Camii açılsın diye geçti, Bunu Erdoğan açtı. Erbakan hocanın ömrü savunma sanayii diyerek geçti. Bunu Erdoğan yaptı. Erbakan hocanın ömrü IMF'siz Türkiye diyerek geçti. Bunu Erdoğan yaptı. Erbakan hocanın ömrü bölgemizde büyük güç olalım D8 diye geçti. Daha ötesini sayın Erdoğan yaptı. Erbakan hocanın ömrü bağımsız Türkiye diyerek geçti. Bağımsızlığın kralını, en iyisini en iddialısını bugün Erdoğan hayata geçiriyor. O yüzden Erbakan hocanın duracağı yer bellidir. Temel beyin duracağı yer bellidir. Ben isterim ki daha sakin daha makul bu işi değerlendirsinler. Tek başına Ayasofya'nın açılması bir ömür Erdoğan'ı sevmek sebebidir."

Saadet Partisi'nden yanıt geldi

AKP'li Bülent Turan'ın açıklamalarına Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın'ndan yanıt geldi. Aydın, Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan da; 'Erbakan Hoca yaşasaydı…' diye cümleler kurarak, Erbakan Hocamızın hayatta olduğu dönemlerde kendilerinin neler yaptıklarını unutturacaklarını sananlar kervanına katılmış.

Anlaşılan bu kervan, seçimler yaklaştıkça daha da büyüyecek.

Öncelikle Genel Başkanımıza veya bir başka insana gösterilecek hürmetin en değerlisi; sözlerini çarpıtmamak ve iftirada bulunmamaktır.

Olmayanı olmuş gibi göstermeye çalışmak ve söylenmeyeni söylenmiş gibi aktarmak bir Müslümana, hem de mübarek Ramazan günlerinde yakışmaz!

“Erbakan Hocamız yaşasaydı” şeklinde cümle kuranların, Erbakan Hocamızın hayatta olduğu dönemler ne yaptıkları ise kamuoyunun malumudur ve Ethem Sancak da geçtiğimiz günlerde bu malumu bir kez daha ilan etmiştir.

Erbakan Hocamız yaşasaydı ne olurduyu konuşacaksak; Erbakan Hocamız yaşarken ne oldu; bunları iyi idrak etmek gerekir.

Hocamız;
-Sizin döneminizde ev hapsinde yaşadı,
-“Tekerlekli sandalye..” gibi çirkin cümlelere muhatap oldu,
-‘Saadet Partisi Genel Başkanı’ olarak vefat etti.

Sözün özü: Erbakan Hocamız hayattayken ağır ithamlarda bulunan sizler, bugün Erbakan Hocamız hayatta olsaydı; tıpkı bugün Saadet Partisi’ne ve Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’na kurduğunuz cümleleri bu kez de Erbakan Hocamız hakkında kuracaktınız!

Dün Erbakan Hocamızın durduğu yerden ve politikalarından rahatsız olan sizler, bugün de Saadet Partisi’nden rahatsız ve tedirgin oluyorsunuz; yani değişen bir şey yok!

Bilesiniz ki; hakkı ve hakikati “politik ağız”la örtemez ve geçmişten bugüne süreklilik arz eden bu kutlu yürüyüşü “siyasi kurnazlık”la engelleyemezsiniz!"

"Saadet Partisi'nden AK Partili Bülent Turan'a yanıt: Hocamız sizin döneminizde ev hapsinde yaşadı" haberi, 04 Nisan 2022 tarihinde yazılmıştır. 04 Nisan 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Saadet Partisi'nden AK Partili Bülent Turan'a yanıt: Hocamız sizin döneminizde ev hapsinde yaşadı haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Saadet Partisi'nden AK Partili Bülent Turan'a yanıt: Hocamız sizin döneminizde ev hapsinde yaşadı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  2. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta Para Cezası Geliyor!
  3. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  4. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  5. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  6. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  7. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  8. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  9. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  10. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  11. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  12. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  13. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  14. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  15. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  16. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  17. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  18. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
  19. 22:10 Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"
  20. 22:06 Koç Holding'in hisselerindeki hızlı yükselişin nedeni açıklandı!
Politika Haberleri