Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın Cinsellik Odaklı Sohbeti Gündem Yarattı!

Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın Cinsellik Odaklı Sohbeti Gündem Yarattı!

Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın Cinsellik Oda... Dünya Güzellerim Masada YouTube yayını ile geldi. Bülent Ersoy'un resmi olarak programdan ayrıldı! Safiye Soyman'ın ev turuyla karşımıza çıkan olaylı yapım da gene olay! Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın cinselliği akla getiren konuşmaları gündeme bomba gibi..

Türk magazininin en simgesel üçlüsü Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan yıllar önce Miss World programına katılmıştı. İkonik bu üçlü oldukça eğlenceli diyalogları ile sosyal medyada epeyce konuşulmuştu! 

807719-2-t.jpg

Gezi ve eğlence programı, döneminin en ilgi çekici televizyon yapımlarından biri haline geldi. Hindistan'ı, Nepal'i, Vietnam'ı ziyaret eden üçlü oldukça ikonik diyaloglar ve neşeli tavırlarıyla ekrana kilitledi! O kültürler ve o kültürlerin özellikle de yemekleriyle tanıştırma amacı taşıyan program reyting rekorları da kırmıştı!

807719-12-t.jpg

Muhteşem İngilizcesiyle izleyenleri güldüren üçlü, hayranları tarafından da oldukça ilgi görmüştü. Fakat bu yapımın hayatı çok uzun sürmedi! Ancak son aylarda pek çok sevindirici haber geldi! 

Altı yıl önce Show TV'de hayranlarının karşısına çıkan Miss World; Burcu Esmersoy'un sunuculuğunda yeniden dedi! Geçtiğimiz aylarda programın yeniden yayınlanacağına dair haberler de gündemdeydi.

"Dünyamın güzellikleri masada" YouTube platformunda yerini aldı. Sevindirici bu haber hayranlarını da çok mutlu etti. Yeniden ekrana gelen yapımın oyuncuları yine aynı: Banu Alkan, Bülent Ersoy ve Safiye Soyman!

807719-4-t.jpg

Yapım merkala izlenirken yapılan bir yorum da oldukça gündem de kaldı! Bir bölümde Barış Arduç'un öpücüğünü değerlendiren Ersoy, "Öyle bakıyor, hemen tutmuyor. Gözlerinizin içine öyle bakıyor, sonra sizi içine çekiyor!" diyerek atmosferi bozdu.

Yani üçlü, cinselliğe dair akılda kalan her detayı konuşup yorum yaparak oldukça uzun bir süre devam etti.

Bülent Ersoy'un, 'Zeki Müren'e ettiği yemin zalimceydi, işçilerine hakaret ediyordu, kıskançlıktan öldü.' Böyle sözleri de kafa karışıklığına neden olan Bülent Ersoy, eleştiri hedefi olmuştu.. O dönemde artan tepkiler nedeniyle yapımı durdurulmuş ve bir ay boyunca yeni bölümle ekrana gelmemişti.

2. Gün "Safiye Soyman Evi Turu" Sadece Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın öne çıkması dikkat çekti.

Programda yer almayan diva, bölümün yayınlanmasının ardından sosyal medyadan açıklama yaptı. Miss World, bir ay önce Masada'dan kendi isteğiyle ayrıldığını açıklamıştı.

Boğaz'a bakan lüks ve mobilyalı evinin her köşesini kendisine gezdiren Safiye Soyman, zaman zaman sözleriyle izleyiciyi ve yönetmen Mustafa Kotan'ı güldürdü.

Safiye Soyman'ın ev turunun son ve en eğlenceli ayağı mutfaktaydı. Banu Alkan'ın yer aldığı bölümde ikili, kısır yapmak için kolları sıvadı.

Soyman, Alkan'dan domates kesmesini isteyince ne oldu? Ev sahibimiz, çok büyük domatesleri çok yavaş kesen Alkan'a: "Ama sen onları çok yavaş kesiyorsun" dedi. Hızlı olmanı istiyorum. "Bir kadına ne dediğini soğan doğramasından anlayabilirsin." dedi.

Kendi kendine şöyle dedi: "Kırdın, attın." Banu Alkan, Safiye Soyman'a beklenmedik bir cevap vererek, "Ben kadınlığı başka yerde yapıyorum" dedi. Domatesleri ne yapmalıyım?!'' Söyledikleri herkesi şaşırttı.

Yönetmenin isteği üzerine Soyman, "Kadınlığı nerede yapıyorsunuz?" diye sordu. soruyu sordu. Alkan, "Size söyleyemem canım, bu bir sır" dedi. Bunu söyledikten sonra domatesleri işaret ederek şöyle dedi: "Adamın midesinden geçiyor." Özellikle benimki iki yerde çalışıyor. Bir tanesini mükemmel şekilde halledebilirim."

Tam bu konuşmanın burada biteceğini düşünürken yönetmene; "Bir kez daha Banu Hanım için" diye sordum. Sipariş geldi! Soyman tekrar, "Sana yine vereceğim, ağzıma koymak hoşuma gitti" dedi. Bir şans daha vereyim.'' beni güldürdüğünü söyledi. Bu konuşmalar konunun cinselliğe uzandığı yorumlarına neden oldu.

 

"Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın Cinsellik Odaklı Sohbeti Gündem Yarattı!" haberi, 20 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 20 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın Cinsellik Odaklı Sohbeti Gündem Yarattı! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın Cinsellik Odaklı Sohbeti Gündem Yarattı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 01 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:12 Aytunç Erkin yazdı: Kanlı 1 Mayıs’ın tanığı o günü anlattı
  2. 08:07 Fehmi Koru: Devlet Bahçeli’nin gizemli sitemlerinin muhatabı, tahmin edilen adresler değilmiş
  3. 08:04 Çok kuvvetli sağanak geliyor: Meteoroloji saat vererek uyardı
  4. 01:17 DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu halka seslendi: "Taksim'de olmak için buluşacağız"
  5. 01:09 İngiltere'den Ruanda'ya Gönüllü Göç: Sığınmacı 3 Bin Sterlin Karşılığında Ayrıldı
  6. 01:03 Şampiyonlar Ligi Yarı Finalinde Bayern ve Real Arasında Beraberlik
  7. 00:57 Bira Partisi Yükselişte: Parlamento Hedefiyle Yola Çıkıyor!
  8. 00:52 Ankara, Şiddetli Sel İle Mücadele Ediyor!
  9. 00:45 İddia: İmamoğlu, Yasaklara Rağmen 1 Mayıs'ta Taksim'e Çıkılmamasına Karşı; Korteje Katılmayacak!
  10. 00:40 Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Araç İçin Savunma: 'İhtiyaç!'
  11. 00:30 Rusya'nın Saldırısı: 'Harry Potter Kalesi'nde Ölü ve Yaralılar!
  12. 00:13 Koton'un halka arz detayları belli oldu! Giyim devi, 70 ülkeye ürün satıyor: İşte detaylar
  13. 00:12 VakıfBank, Ekonomiye 2 Trilyon TL Katkı Sağladı!
  14. 00:11 Dikkat! Temassız kart sahipleri için limit 1500 liraya yükselecek: Tarih açıklandı
  15. 00:08 Oğuzhan Koç'tan boşanmıştı: Demet Özdemir konuştu!
  16. 00:08 ABD'den Ford'a 'ölümcül' otomobil özellikleri soruşturması
  17. 00:05 Plastik Tespiti Ünlü Çikolata Markasını Vurdu! Ürünler Toplanıyor!
  18. 00:02 ABD "Türkiye'nin Exxon Mobil ile görüşmesine" ilişkin açıklamada bulundu
  19. 00:02 Kılıçdaroğlu emekçilere Taksim çağrısında bulundu
  20. 00:00 Yenilenen Cupra Formentor, 100 km menzil ve 333 PS performansıyla etkiliyor!
Yaşam Haberleri