Şampiyonluğu gösterişli bir törenle kutladılar!

Şampiyonluğu gösterişli bir törenle kutladılar! Ligin 33’üncü haftasında ikinci sıradaki Trabzonspor’un dört puan önünde 69 puanla şampiyonluğunu ilan eden Başakşehir, bugün Kasımpaşa deplasmanında 3-2 mağlup oldu. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda gerçekleştirilen etkinlikte, şampiyonluğu kutladı.

 

Süper Lig'de 2019-2020 sezonunu zirvede tamamlayarak tarihindeki ilk şampiyonluğuna ulaşan Medipol Başakşehir, şampiyonluğu kutladı. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda gerçekleştirilen etkinlikte, Medipol Başakşehir şampiyonluk kupasına kavuştu. Tribünlerde yer alan taraftarlar da takımlarının başarısını kutladı. Kutlamada ilk olarak kulüp çalışanları isimleri anons edilerek sahneye çağrılırken, sonrasında oyuncular tek tek davet edildi. Her bir oyuncu, isminin anons edilmesinin ardından kendi seçtiği şarkı eşliğinde sahnede yerini aldı. Yabancı oyuncuların ülkelerinin bayraklarıyla çıktığı organizasyonda birçok futbolcu da çocuklarıyla kutlamaya dahil oldu. Takımın önemi isimlerinden İrfan Can Kahveci sahnede, sırtında Türk bayrağı ile yer aldı ve asker selamı verdi. Taraftarlardan en büyük alkışı ise takımın yıldızı Edin Visca aldı. Visca, sahaya 4 aylık kızı ile çıktı. Futbolcuların ardından teknik heyet sahnede yerini aldı. Yardımcı antrenörlerin ardından teknik direktör Okan Buruk platforma geldi. Buruk, Medipol Başakşehir marşı eşliğinde sahneye yürüdü.

Kupayı üç kaptan havaya kaldırdı

Medipol Başakşehir'e Süper Lig 2019-2020 sezonu şampiyonluk kupası takdim edildi. Organizasyonda asbaşkanlar Mesut Altan ve Mustafa Saral ile kulüp üst düzey yöneticisi (CEO) Mustafa Eröğüt'in yanı sıra turuncu-lacivertli takımın diğer yöneticileri de sahnede yerlerini aldı. Sahneye son olarak İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ davet edildi. Gümüşdağ, sahneye, Ahmet Kaya'nın "Siz benim neler çektiğimi nereden bileceksiniz" şarkısıyla çıktı. Daha sonra Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve genel sekreter Kadir Kardaş'ın gelmesiyle kupa seremonisine geçildi. Şampiyonluk kupasını takım kaptanları Mahmut Tekdemir, Edin Visca ve Alexandru Epureanu birlikte havaya kaldırdı. Şampiyonluk kupasının alınmasının ardından büyük sevinç yaşayan futbolcular, kupayla sahaya inerek tribünleri gezdi ve taraftarları selamladı.

SANATÇILAR SAHNE ALDI

Medipol Başakşehir'in Fatih Terim Stadı'ndaki şampiyonluk kutlamaları Fettah Can, Murat Dalkılıç, Serdar Ortaç ve Hande Yener'in sahne alması ile devam etti. Stat içine kurulan dev platformda sevilen şarkılarını seslendiren sanatçılara tribünlerde yer alanlar eşlik etti.

3 bin 500 taraftar tribünde yer aldı

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 17 bin 500 kişilik Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın tribünlerine 3 bin 500 taraftar alındı. Aralarında üçer koltuk boşluk olan taraftarlar, sosyal mesafe kuralına uygun olarak tribündeki yerlerini aldı. Saat 20.00'de başlayan etkinlik yaklaşık 3 saat sürdü.  

"Şampiyonluğu gösterişli bir törenle kutladılar!" haberi, 27 Temmuz 2020 tarihinde yazılmıştır. 27 Temmuz 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Şampiyonluğu gösterişli bir törenle kutladılar! haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Şampiyonluğu gösterişli bir törenle kutladılar! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:47 Sadettin Saran açıkladı: Göreve gelirsek Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız
  2. 05:35 Başkentte ucuz alışverişin adresi! Markette fiyatlar artarken orada düşüyor
  3. 05:31 Otomobillerde Nisan ayı kampanyasını başlattı! Bu listeye bakmadan karar vermeyin
  4. 05:29 Hyundai fiyatlamalarını güncelledi! Türkiye'nin en ucuz aracıydı
  5. 05:27 Bakan Şimşek para politikaları hakkında konuştu: Harcamalarda kesintiye gideceğiz
  6. 05:25 Tesla'dan Türkiye'ye özel ucuz model sunuldu: Tek motorlu Model Y satışta
  7. 05:17 Tesla'dan Türk müşterilere müjde geldi: Model Y'ye özel 1,3 milyon lira indirim sunuyorlar
  8. 05:15 AYM'den ek vergi kararı verildi: 75 bin mükellef bunu bekliyordu
  9. 05:11 Mehmet Şimşek'e 'yerel halk' tepkisi: Sömürge valisi böyle konuşur
  10. 05:08 Zamanaşımına uğrayan hesaplarda önemli değişiklik yapılacak
  11. 05:02 CHP’den Et ve Süt Kurumu'na tepki geldi: Zam geri alınmalı
  12. 04:59 Merkez Bankası'nın rezervlerinde artış gözlemlendi
  13. 04:57 Tüketici kredilerinde artış gözlemlendi
  14. 04:54 Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyat boykotuna ticaret odasından tepki geldi
  15. 04:52 Ekvador'da son 2 günde 2 belediye başkanı suç çeteleri tarafından öldürüldü
  16. 04:48 Ünlü oyuncu sette kaza geçirdi: Chris Pratt film setinde ayağını yaraladı
  17. 04:46 AB yetkilisinden Trump’a yanıt geldi: Putin'den korkmayın
  18. 04:43 İspanyol bakan uluslararası topluma seslendi: Gazze'ye odaklanın!
  19. 04:41 MB açıklamasından sonra planlar değişti! Temmuz zamları ne kadar olacak?
  20. 04:39 Türkiye'de eğitim gören yabancı öğrenci sayısı belli oldu: işte o rakamlar
Spor Haberleri