Santos konuştu: “Beşiktaş’ı hak ettiği yere taşıyacak bir proje için buradayım”

Santos konuştu: “Beşiktaş’ı hak ettiği yere taşıyacak bir proje için buradayım”

Santos konuştu: “Beşiktaş’ı hak ettiği yere ... Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, son haftalardaki sonuçlardan memnun olmadığını belirtti ancak Beşiktaş'ı hak ettiği yere taşıyacak bir projeye inandığı için bu görevi kabul ettiğini ifade etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, son haftalardaki sonuçlardan memnun olmadığını belirtti ancak Beşiktaş'ı hak ettiği yere taşıyacak bir projeye inandığı için bu görevi kabul ettiğini ifade etti.

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, deplasmanda RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, takımının performansını değerlendirerek, "Topa sahip olan ve hücuma yönelik oyun oynamayı planlıyorduk. Bunu başaramadık. Golü de bulduk. Rakibimize fırsat vermedik. Onlar da sabırlı oynadı. İkinci yarıda maçı bitirmek için şansı yakaladı. Skoru 2-0 yapabilirdik ama olmadı. Maçın son anlarında rakibin sahasında kalıp onları çıkarmayarak maçı tamamlayabilirdik fakat bunu yapamadık. Hayal kırıklığı yaşıyoruz. Kazanmayı çok istedik ama olmadı," sözlerini söyledi.

"BU TAKIMIN NEYE İHTİYACI OLDUĞUNU NET OLARAK BİLİYORUM"

Son haftalardaki sonuçlardan memnun olmadığını ancak Beşiktaş'ın teklifini gelecek sezonun projesi için kabul ettiğini hatırlatan Fernando Santos, "Takımdaki bazı şeylerin de iyiye gittiğini söyleyebilirim. Bu takımın gelecek yıl neye ihtiyacı olduğunu net olarak biliyorum. Birlik olmalıyız. Taraftar da mutsuz ama şampiyonluğa yürüyen takımı yapmak için nelere ihtiyacımız olduğunu biliyorum. Kariyerimde bu tarz durumlarla karşılaştım. Oralarda da bunu başardım. Bunun için inanmamız gerekiyor. Beşiktaş'ı hak ettiği yere taşıyacak bir proje için buradayım. Beşiktaş bir proje oluşturmazsa sıkıntı yaşar. Yönetim başka bir hoca düşünürse bazı şeyler farklı olabilir ama ben onlara inanıyorum, onlar da bana inanıyor. Beşiktaş'ı hak ettiği yere taşıyacak bir proje için buradayım. Beşiktaş bir proje oluşturmazsa sıkıntı yaşar," dedi.

"TAKIMIN NE HALDE OLDUĞUNU HERKES BİLİYORDU"

Tecrübeli antrenör, takımın son dört maçta galibiyet elde edememesi ve etkili bir performans sergilememesiyle ilgili bir soruya şu şekilde cevap verdi: "Bu tamamen bana bağlı değil. 1.5 yıllık sözleşmeye imza attım. Buraya proje için geldim. Bu sadece bu sezon için değil. Bu sezon en iyi şekilde ligi bitirmek ve Türkiye Kupası'nı alma hedefiyle geldik. Bu takım benden önce 4 hoca değiştirdi. Bunun bilincindeydim. Takımın ne halde olduğunu herkes biliyordu. Önümüzdeki yılın projesi için buraya geldim. Önümüzdeki yılı planlıyoruz. Önümüzdeki yıl Beşiktaş ligde ve kupada şampiyonluğa oynasın ve savaşsın istiyoruz."

Özellikle gelecek sezon için birlik ve beraberlik çağrısı da yapan Santos, "Sonuçlardan asla mutlu değilim. Takımdaki bazı şeylerin de iyiye gittiğini söyleyebilirim. Bu takımın gelecek yıl neye ihtiyacı olduğunu net olarak biliyorum. Birlik olmalıyız. Taraftar da mutsuz ama şampiyonluğa yürüyen takımı yapmak için nelere ihtiyacımız olduğunu biliyorum," sözlerini söyledi.

Teknik direktör, Yunanistan Milli Takımı'ndan herhangi bir teklif almadığını ve mevcut olarak yalnızca Beşiktaş'a odaklandığını dile getirdi.

"SEMİH BÜYÜK BİR ŞOK YAŞADI"

Genç futbolcu Semih Kılıçsoy'un, A Milli Takım aday kadrosuna davet edildikten sonra Ümit Milli Takım'a gönderilmesiyle büyük bir şok yaşadığını söyleyen Santos, "Kolay değil. Çok heyecanlı gitti. Milli takımla seyahat edememiş olması ve kadroya girememesi Semih'i üzdü. İdmanlara daha fazla katılabilirdi. Ancak güçlü kalacak. Semih ile konuştuk. Moralini yükseltmesi ve daha güçlü olması önemli. Milli takımda yerini sağlamlaştıracak bir performans göstermeli," diye konuştu.

Santos, ayrıca Semih'in ne net bir 9 numara ne de net bir kanat oyuncusu olmadığını da söyleyerek, "Buraya geldiğimde genelde kanat oynuyordu. Onu santrfor olarak da oynattım. Semih net bir 9 numara ne de tam bir kanat. O bir hücumcu. Sol kanatta da kanat oyuncularının özelliklerine sahip değil. İnanılmaz bir bitiriciliği var. Özel bir futbolcu. Bitiriciliği inanılmaz," diyerek bir değerlendirmede bulundu.

"Santos konuştu: “Beşiktaş’ı hak ettiği yere taşıyacak bir proje için buradayım”" haberi, 05 Nisan 2024 tarihinde yazılmıştır. 05 Nisan 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Santos konuştu: “Beşiktaş’ı hak ettiği yere taşıyacak bir proje için buradayım” haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Santos konuştu: “Beşiktaş’ı hak ettiği yere taşıyacak bir proje için buradayım” 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 02 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:48 Esnaf, emekli ve dar gelirli vatandaşlar için müjde geliyor!: Torba yasası belli oldu!
  2. 23:46 İşte bahçelerde eksik olmayan danaburnu böcekleri için etkili çözüm!
  3. 23:36 Tatilcilere Müjde! THY 4 Günlük İndirim Kampanyası ile Hayallerinizdeki Tatile Ucuz Uçun!
  4. 23:22 Kızılcık Şerbeti'nin Yapımcısı Müjdat Gezen'e Olay Sözler İle Çıkıştı!
  5. 23:17 Alina Boz Hamile Mi? Alina Boz Bu Yüzden Mi Evlendi?
  6. 23:17 Otomobil sektöründe yeni dönem: Tüketicilerin mağduriyetine çözüm yolda
  7. 23:12 Aziz Yıldırım'ın Savaş Gemisi Denizlerde!
  8. 23:11 SON DAKİKA: Süper Lig'de sürpriz gelişme! Teknik adam istifa etti!
  9. 23:11 Sindirim için en iyi meyve!
  10. 23:09 Uzmanlar öneriyor: Kelle paça yerine bunu tüketin!
  11. 23:07 Çamaşır makinesini art arda 2 kez çalıştırmamalısınız!
  12. 23:05 Kırk yaşından sonra yaşamı tamamen değişecek üç burç!
  13. 23:04 Çamaşır suyu lekesi sizi üzmesin: Çat diye çıkaran yöntem!
  14. 23:01 Dahi misin? Kibriti 20 saniyeden daha kısa sürede hareket ettirerek bunu kanıtlayın!
  15. 22:59 Yalnızlık ömrü kısaltıyor!
  16. 22:56 Uzmanlardan maske takın uyarısı: İlkbaharda geri döndü!
  17. 22:54 Mahmut Usta’nın yıllara meydan okuyan çorba tarifi!
  18. 22:53 Bağırsakları motor gibi çalıştırıyor kabızlığa son veriyor!
  19. 22:51 Yemekten hemen sonra çay içmek zararlı mı?
  20. 22:43 Temmuz zammı öncesi memur ve emeklilere müjde! Yeni oranlar belirlendi
Spor Haberleri