"Sayın İnce şunu unutmayasın; biz elimizi hainlerin üzerinden kat'iyen çekmeyiz."

"Sayın İnce şunu unutmayasın; biz elimizi ha... Muharrem İnce'nin Türk Tabipler Birliği'ni hedef alan açıklamalarıyla ilgili MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştiren yorumuna MHP'den yanıt geldi: "İpe sapa gelmez kelamlarla kendi ayağına kurşun sıkanlardan biri de İnce’dir."

Muharrem İnce'nin Türk Tabipler Birliği'ni hedef alan açıklamalarıyla ilgili MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştiren yorumuna MHP'den yanıt geldi.

Muharrem İnce'nin Türk Tabipler Birliği'ni hedef alan açıklamalarıyla ilgili MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştiren yorumuna MHP'den yanıt geldi. "İpe sapa gelmez kelamlarla kendi ayağına kurşun sıkanlardan biri de İnce’dir.Genel Başkanımızın yapıcı değerlendirmelerine verdiği seviyesiz ve pespaye cevaplar, İnce’nin ;kendini dev aynasında gören, soyadına inat kaba ve nezaketsizlik abidesi bir politikacı olduğunu gösteriyor" diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'in Muharrem İnce'ye yönelik Devlet Bahçeli yanıtı şöyle:

"1-Bazı terbiye yoksunu ve izansızların, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Tabipler Birliği hakkındaki açıklamalarını fedakâr sağlık çalışanlarının bütününe yönelik gibi göstermeye çalıştığını görüyoruz.

2-MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin korona virüs salgınıyla mücadele dolayısıyla sağlık çalışanları hakkında yaptığı paylaşım ve açıklamalar ortadayken, kendisi ve partimiz aleyhinde algı oluşturma çabası boşunadır.

3-Sayın Devlet Bahçeli; sağlık çalışanlarının genel sorunlarıyla sadece korona virüsle mücadele döneminde değil, her zaman yakından ilgilenen ve onların fedakârca verdikleri hizmeti daima takdirle dillendiren bir siyaset adamıdır.

4-İpe sapa gelmez kelamlarla kendi ayağına kurşun sıkanlardan biri de İnce’dir. Genel Başkanımızın yapıcı değerlendirmelerine verdiği seviyesiz ve pespaye cevaplar,İnce’nin;kendini dev aynasında gören, soyadına inat kaba ve nezaketsizlik abidesi bir politikacı olduğunu gösteriyor.

5-M. İnce bin gün boyunca havanda su dövüp davul tozuyla göle maya çalacaksa boşuna uğraşmasın. Değilse öncelikle MHP hakkındaki kemikleşmiş ön yargılarından kurtulup Nasrettin Hoca’dan “ince siyaset” dersi alsın.

6-Ömrünü bu vatana adayan, devlet adamı kimliği ile her zaman örnek olmuş bir lidere karşı saygısız ve küstahça söz eden İnce’ye sormak lazım; Siz hangi davanın adamısınız? Sizin bu ülkeye hangi faydanız dokundu? Sizin siyasi derinliğiniz nedir?

7-Merakımız şudur; Hangi ara Marksist baronların uzantısı oldunuz? Tıbbi atık haline gelmiş Tabipler Birliğinin sözcülüğünü ne zamandan beri yürütmektesiniz? Bin günlük siyasetiniz hangi karanlık mahfillerinin ipoteği altında?

8-Eğer bu güzel ülkede siyaset yapacaksanız şu gerçeği hiç unutmamalısınız; Sayın Devlet Bahçeli; Vatandır, Bayraktır, Millettir, Devlettir ve nihayet Davadır. Siz Sayın Devlet Bahçeli’nin kesip attığı kör tırnağı dahi olamazsınız!

9(son)-Çapınıza bakmadan MHP ve liderine dil uzatan sizin gibi siyaset bukalemunları teker teker temizlenecek, kurmaya çalıştığınız güdümlü platformlar doğrudan millet tarafından başınıza geçirilecektir.Sayın İnce şunu unutmayasın;biz elimizi hainlerin üzerinden katiyen çekmeyiz."

""Sayın İnce şunu unutmayasın; biz elimizi hainlerin üzerinden kat'iyen çekmeyiz."" haberi, 20 Eylül 2020 tarihinde yazılmıştır. 20 Eylül 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan "Sayın İnce şunu unutmayasın; biz elimizi hainlerin üzerinden kat'iyen çekmeyiz." haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. "Sayın İnce şunu unutmayasın; biz elimizi hainlerin üzerinden kat'iyen çekmeyiz." 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:05 New York'ta Farelerle Bulaşan Hastalık Vakalarında Artış: Sağlık Yetkilileri Tedbir Alıyor
  2. 14:03 Grammy Ödüllü American Idol Şarkıcısı Mandisa Lynn Hundley 47 Yaşında Hayatını Kaybetti
  3. 14:01 Can Uzun'un Duygusal Anları: Penaltı Kaçırışı ve Gözyaşlarıyla Dolu Maç
  4. 13:57 Libya'dan ABD'nin Filistin BM Üyeliğini Veto Etmesine Tepki:İnsani Değerler ve Hukuka Saygı Çağrısı
  5. 13:53 Xiaomi, İlk Elektrikli Otomobilini Piyasaya Sürdü
  6. 13:53 Ev Yapımı Peynirli Börek Tarifi: Sofralarınıza Lezzet Katın!
  7. 13:47 Balıkesir'de Dereye Düşen Adamın Cansız Bedenine Ulaşıldı
  8. 13:47 20 Nisan 2024 akaryakıt fiyatları
  9. 13:45 Beşiktaş'ta bir futbolcuyla yollar kesin olarak ayrıldı!
  10. 13:42 "Türk Fizikçi Furkan Öztürk, Harvard'dan Prestijli Ödül Aldı"
  11. 13:40 Yağışlı Hava Etkili: MGM'nin Hava Durumu Tahmini
  12. 13:39 "Çukurova'da Muhtar Adayı Yolda Darp Edildi, Şüpheliler Serbest Bırakıldı"
  13. 13:36 "Kırklareli'nde Tarihi Binada Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu"
  14. 13:34 İslam Memiş: İran-İsrail Gerginliği Piyasalara Yansıyor
  15. 13:31 Tüketiciyi Koruma Adına Sert Müdahale: Reklam Kurulu Yanıltıcı Reklamlara Büyük Cezalar Kesti!
  16. 13:27 Fed Raporu: Enflasyon ve Jeopolitik Riskler Ekonomiyi Etkileyebilir
  17. 13:23 Enflasyon Tahminleri ve Dolar Kuru: Piyasada Belirsizlik Devam Ediyor
  18. 13:21 Ankara'da şiddetli fırtına hakim
  19. 13:17 Erdal Beşikçioğlu: "Enver Bey bize belediyeyi borçsuz bir şekilde teslim etti"
  20. 13:14 Altın Piyasasında Durağan Seyir: Gram ve Çeyrek Altın Fiyatları Sabit, Ons Fiyatı İstikrarlı
Politika Haberleri