Seçil Erzan ile Arda Turan'ın konuşmaları ortaya döküldü!

Seçil Erzan ile Arda Turan'ın konuşmaları ortaya döküldü!

Seçil Erzan ile Arda Turan'ın konuşmaları or... Seçil Erzan'ın, müşteki Arda Turan ile konuşmaları ortaya çıktı. Turan'ın, "Seçil'cim ne yaptın, bunu bana nasıl yaparsın, senin için gittim borçlar istedim, sözler verdim hiçbirini tutamıyorum. İnsanların gözünde ne hale düştüm. Ben insanların maaşlarını nasıl ödeyeceğim." dediği ortaya çıktı!

Seçil Erzan ve Nazlı Can'ın telefon soruşturması uzmanlığı, futbol dünyasının birçok iş adamını ve tanınmış ismini çok kârlı fon alma vaadiyle aldatan Denizbank şube müdürü Seçil Erzan hakkında yürütülen dolandırıcılık soruşturmasının parçasıydı.

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nin dosyasına eklenen raporda, müşteki Arda Turan ile sanık Seçil Erzan arasındaki mesajların yanı sıra sanık Canand'ın konuşmalarına ilişkin notlar yer aldı.

Bilirkişi ifadesine göre sanık Arda Turanand, "Ne yaptın Seçil? Bunu bana nasıl yaparsın? Sana gittim, borç istedim, sözler verdim, yerine getiremiyorum." İnsanların gözünde bana ne oldu? Yarın insanlara nasıl ödeme yapacağım?'' Erzan, mesajına "Çok utandım" yanıtını verdi. o cevaplar.

Seçil Erzan cevap verdi: "Ne yapayım Seçil, yarın gidip şehzadelere falan sorayım." Faktoring turu. Ben nevrozluyum, bana çaresini söyle. Yarın saat kaçta dediler, ne diyecekler?'' Turan, "Ödemeyi yarın alacağız" diye sordu. Geçen hafta sistemi kapattıkları için son teslim tarihine yetişemiyorlar ki bu normal şartlarda yüzde 100 oluyor.'' Buna değer.

Turan da şu mesajı yazdı: "15 gün durdum, şimdi bir hafta daha. 5 kişiye ödeyeceğime söz verdim." Cevaplıyor:

"BU TEHLİKELERLE YAŞAMIYORUM"! 


Metin Taş en Nisan 7 Kasım 2023'te "Günaydın Seçil, seni Pelitand'da bekliyorum" dedi. Mesajı alan Erzan, "Bankaya yakın durma Metin" ifadesini kullanıyor.

Raporda, Taş'ın mesaj kayıtlarını sildiği ve zaman zaman Seçil Erzan ile kuzeni Tanin Yılmaz arasındaki konuşmalara da yer verildiği belirtildi.

Erzan, parasını isteyen Yılmaz'a şunları söyledi: "İşinize bakın, kredi Cuma günü gelmedi ama biliyorum ki yarın olmasa da Salı günü mutlaka yarın gelecektir." mesaj gönderiyorum. Erzan, 2 Nisan 2023'te Yılmaz'a bir mesaj daha göndererek, "Moci arıyor, biz de gereğini yapacağız" dedi. Bu tehditlerle yaşayamayacağımı söylüyor.'' İfadeler kullanıyor.

Yılmaz'ın 3 Nisan 2023 tarihinde Erzan'a gönderdiği "Ne yapıyorsun?" Moji beni arayıp önce işimi yapacağını vs. söylüyor. Onu sakinleştirmeye çalışıyorum. Moji'ın işini halledebilir misin?" Erzan, açıklamalarının ardından şunları söyledi: "Tanin bağırıyor, bana deli gibi bağırıyor, ben de ipi keseceğim." Benim işlerimi yapıyorsun, kaçıyorsun, gidiyorsun diyor. Ben ilgileneceğim. Bugün ne gelirse gelsin, bir şeylerle ilgileneceğim.'' o cevaplar.

Sanıklardan Nazlı Can'ın kullandığı telefona ilişkin bilirkişi raporu da belgesele eklendi.

Adı geçen kişiye 22 Nisan 2023 tarihinde mesaj gönderen "Tahir Amca" kayıtlı rehberden Nazlı Can, şunları söyledi: "İyi tatiller amca. Olayları az çok duymuşsundur. Olayı O kadar büyük ki bizi birçok yalanla kandırdı. Umarım ileride daha çok konuşuruz, benim için endişelenmeyin ama dua edin." ifadelerini kullanıyor. İnternet sitesinde telefonuna kayıtlı kişiler "Canım" diyor. Nuri bana en iyi avukatı, bankacılık hukukundan anlayan en iyi ceza avukatını bulsun" diye ses kayıt cihazına el yazısıyla yazdı. Bir avukat bulmanız gerekiyor. Candaş nasıl, dışarıda neler oluyor? "Anneme yurt dışında olduğumu söyle" Bu içeriği içeren bir not da dosyaya eklendi.

Bankanın güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesi tamamlanarak hazırlanan belge dosyaya sunuldu.

Söz konusu raporda, "Raporun a paragrafında özellikleri belirtilen bankaya ulaşan dijital materyallerin görüntü ihracat verileri ile alınan ihracat diskleri ve loglarının incelenmesi mümkün olmamıştır. Siber suçlar dairesinin DVR'larından silinen verileri tespit edin." ifadeleri eklendi.

ERZANAND 252 YILA KADAR HAPİS CEZASI!


Sanık Erzan, "özel belgede sahtecilik" ve "kooperatif yöneticilerinin kooperatifin faaliyetleri çerçevesinde tacir veya yöneticilerin ticari faaliyetleri sırasında geçerli dolandırıcılık" suçundan yargılandı. kooperatif." Şirket veya şirket adına hareket eden kişiler" suçlarından dolayı 69-226 yıl arası hapis cezası gerektiren asıl suçlama, daha sonra hazırlanan yeni suçlamayla Erzan'ın talep ettiği hapis cezasını da artırdı.

Erzan 77-252 yıl hapis cezası isteniyor.

İddianamede sanıklar Ali Yörük, Kerem Can, Hüseyin Eligüli, Nazlı Can, Atilla Yörük ve Asiye Öztürkand'ın aynı suçlardan 3 ila 85 yıl hapis cezasına çarptırılması isteniyor


4 2'si cezaevinde olan 7 sanığın yargılanmasına İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam ediliyor..

"Seçil Erzan ile Arda Turan'ın konuşmaları ortaya döküldü!" haberi, 23 Ocak 2024 tarihinde yazılmıştır. 23 Ocak 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Seçil Erzan ile Arda Turan'ın konuşmaları ortaya döküldü! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Seçil Erzan ile Arda Turan'ın konuşmaları ortaya döküldü! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 02 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:54 Chery, Avrupa'daki İlk Üretim Tesisi İçin İspanya'yı Tercih Ediyor
  2. 18:58 Edirne'deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
  3. 18:55 Başakşehir'de Cinayet: 15 Yaşındaki Genç, Arkadaşını Bıçaklayarak Öldürdü
  4. 18:49 ABD'li Yetkili: Rusya'nın Kuzey Kore'ye Yaptığı Petrol Sevkiyatı BM Yaptırımlarını İhlal Ediyor
  5. 18:45 Rio Grande do Sul'da Şiddetli Yağışlar ve Seller: Can Kaybı 13'e Yükseldi
  6. 18:40 ABD: İsrail'in Refah'taki Saldırısına Toplantı Planı Yok, İnsani Yardımlar Hızlanacak
  7. 18:37 Muz Kabuğu Çayı: Sağlık İçin Doğal Bir Çözüm
  8. 18:33 3 Mayıs hava durumu tahminleri
  9. 18:29 Akıllı KOBİ Kayseri: Dijital Dönüşüm Konferansı'nda KOBİ'lerin Önemi Vurgulandı
  10. 18:25 Ekonomist Selçuk Geçer'den Dolar Uyarısı: 50 TL'yi Aşabilir!
  11. 18:21 Süper Lig'de Cezalar: Beşiktaşlı Oyuncuya 2 Maç Men!
  12. 18:18 PKK'dan Kaçan 2 Terörist Habur'da Teslim Oldu
  13. 18:14 UCLA'da Filistin'e Destek Eylemi: Polis Baskınıyla 132 Öğrenci Gözaltında
  14. 18:10 ABD'nin Mart Dış Ticaret Verileri: Dış Açık %0,1 Azaldı, İhracat %2 Düştü
  15. 18:07 Fenerbahçe Kulübü'nde Yeni Dönem: Yüksek Divan Kurulu Mazbata Töreni Gerçekleştirildi
  16. 18:04 Manavgat'ta Safari Araçları Çarpıştı: 15 Yaralı
  17. 18:00 Protestocular Engelledi: Sığınmacıların Gemilere Taşınması Tartışma Yarattı
  18. 17:57 Mysten Labs ve Google Cloud'tan Güçlü İşbirliği: Web3'ün Geleceği İçin Yenilikçi Adımlar
  19. 17:54 Gazprom'un 2023 Gelirleri Düştü, Şirket Yeni Stratejilere Yöneldi
  20. 17:16 Kritik görüşme başladı: Erdoğan-Özel, AKP Genel Merkezi'nde görüşme yapacak
Gündem Haberleri