Sedat Peker: 10 bin dolardan daha büyüklerini yolladım, çanta çanta

Sedat Peker: 10 bin dolardan daha büyüklerini yolladım, çanta çanta

Sedat Peker: 10 bin dolardan daha büyüklerin... Süleyman Soylu’nun, kendisinden 10 bin dolar alan siyasetçi olduğu yönündeki iddiası için de “O 10 bin dolar da yalan. Hani diyorlar ya bunu açıkla. Belge yok, dekont yok. Çünkü ben kimseye öyle para yollamadım. Ama daha büyüklerini yolladım. Çanta çanta”

Peker’den Metin Külünk açıklaması: daha çoğunu verdim, 10 bin vermedim, Almanya’daki derneklere para yolladım
Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, kendisinden 10 bin dolar alan siyasetçi olduğu yönündeki iddiası için de “O 10 bin dolar da yalan. Hani diyorlar ya bunu açıkla. Belge yok, dekont yok. Çünkü ben kimseye öyle para yollamadım. Ama daha büyüklerini yolladım. Çanta çanta” dedi.

‘METİN ABİ ARADI SENİ ŞEYİN YÜZENDEN BİDEN ERDOĞAN’A KARŞI DİYE’

AKP MKYK üyesi ve eski milletvekili Metin Külünk’ün yayınladığı videolar üzerine kendisini aradığını anlatan Peker, “Şimdi Metin Külünk’ten konuşacağız. Metin abiden. Neden konuşacağız? Metin abi beni telefonla aradı, Biden dedi Tayyip Erdoğan’a karşı, işte senin şeyinle… Ya dedim abi ne diyorsun sen abi ya Biden işi gücü bırakmış Sedat Peker’i mi takip ediyor? Hepten delirdiler, vallahi delirdiler. Adamlar dünyayı yönetiyor, sev, sevme. Onun devlet başkanı Sedat Peker’i bilecek. Dedim abi Biden Miden anlamam benim kendi meselem var” ifadelerin kullandı.

Külünk’ün kendisiyle konuştuktan sonra arkasından iş çevirdiğini savunan Peker, “Beni sakinleştirdi, konuştu konuştu. Sonra benim yanımdan ayrıldı, beni itibarsızlaştırmak için kurulan bir yapı var, içinde mafyalar, o tecavüz mecavüz hikayelerini kurgulayan puştlar var ya. Devletten adamlar, AK Parti’den var, milletvekilleri, öyle bir grup. Onlar özel adamlar ama fındık kadar beyin yok, yok ne yapayım. O yüzden dolayı Metin abiyi konuşacağız. Dün de bir arkadaşın videosunu yayınladım. Ya Suriye konusunda var, karakol konusunda var, Sayın Cumhurbaşkanı’nın yeğeniyle evli. Benle konuşuyor reisim emrindeyim, ondan sonra çıkıyor arkadan film. Başında konuştum, beni yolda bırakanı rezil edeceğim dedim. Ha Metin abiyi rezil etmeyeceğim, ne yaşadık onu konuşacağız” dedi.

“BUGÜNÜN 1.5 MİLYONU, BİZ VERDİK Mİ BÖYLE VERİRİZ”

Metin Külünk’ün yakını Ömer Külünk’e 2-3 sene önce verdiği 300 bin lirayı gündeme getiren Sedat Peker, şöyle devam etti: “Ömer Külünk diye bir yakını var, nasıl ilişkimiz onu anlatayım. Ya dedi tefeciler almış elinden yeğenimin yerini, ee dedim Metin abi. İşte o zamanın parası bugünün 1-1.5 milyonu, 300 bin TL o zaman, bir o tefecilerle konuşsan da şey yapsan. Ya dedim Metin abi ben konuşsam, ben ismimi unutturmaya çalışıyorum, şimdi ben adama telefon etsem o onu arayacak, o onu arayacak sanki ben tahsilat yapıyormuşum gibi. Dedim abi kaç para ben vereyim parasını. O konuda ismi geçen duyan bir iki işadamı arkadaşı var, biz dedim üçümüz birlikte 300 bin lirayı ödeyelim. Tabi iş para ödemeye gelin hiç kimse ödemedi, onu da ben ödedim, onu da ben söyleyeyim. Tapuyu aldım verdim. Bugünün 1.5 milyonu, iki üç sene önce. Biz para verdik mi böyle veririz kardeşim.”

“ALMANYA’DAKİ DERNEKLER VAR YA, RİCA EDERDİ EL ALTINDAN PARA YOLLARDIM”

“Veya Almanya’da o dernekler var ya, iyi arkadaşlar ben onarlı seviyorum. Onlara rica ederdi para yollar mısın diye, el altından onlara yollardım. Ama öyle her ay giden 10 bin yok.”

“DAHA ÇOĞUNU VERDİM, 10 BİN VERMEDİM”

“Seçim zamanı geldiğinde arabasına para bırakırdık, seçimde. Şimdi ben böyle deyince diğer milletvekili tanıdıklarım acaba bizi de… La oğlum biz kimseyi söyleyemeyiz. Ama ben Biden Miden beni sakinleştirmek için film yap, sonra git beni karalama kampanyasına ağabeylik yap. Ne bir eksik söyledim ne bir fazla. İstesem gömmek için ‘evet oydu’ derdim, millete şey yapardım. Ha daha çoğunu verdim, 10 bin vermedim. 150 değil ama çok daha fazlasını verdim.”

"Sedat Peker: 10 bin dolardan daha büyüklerini yolladım, çanta çanta" haberi, 06 Haziran 2021 tarihinde yazılmıştır. 06 Haziran 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Sedat Peker: 10 bin dolardan daha büyüklerini yolladım, çanta çanta haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sedat Peker: 10 bin dolardan daha büyüklerini yolladım, çanta çanta 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:52 Şahan Gökbakar Yılmaz Morgül'ü ti'ye aldı
  2. 09:46 AK Parti MYK'da 31 Mart analizi: En büyük darbe eski AK Partililerden
  3. 09:41 Göçmen işçi dönemi başladı: Özlem Zengin inkar etti, AK Parti'nin programında yer aldı
  4. 09:36 George Russell: Şu anda ince marjlarla dolu bir savaşın içindeyiz
  5. 09:32 Ahmet Tatlıses'in avukatı: İbrahim Tatlıses'in akli dengesi yerinde değil
  6. 09:27 Mahkemeden Dilan ve Engin Polat’a bir suçtan tahliye kararı
  7. 09:23 Bolu'da damat vahşeti: Eşini ve kayınpederini öldürdü
  8. 09:17 İstanbul'da holding binasına silahlı saldırı
  9. 09:11 Ekrem İmamoğlu yabancı basına konuştu: Türkiye rotasını çizdi
  10. 09:06 Bakan Yerlikaya duyurdu: İstanbul'da "Mahzen-29" operasyonları
  11. 09:03 AK Parti'de “Kent Lokantaları” tartışması: Erdoğan sinirlendi
  12. 08:54 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ihalesi MHP'li Eyyup Yıldız ile AKP'li Cevat Olçok’a verildi
  13. 08:50 AK Parti’de Rolex 'kazası': “Biz bu milletin ta kendisiyiz” diye paylaştığı fotoğrafı sildi
  14. 08:45 Yenilenen Jeep Renegade e-Hybrid Türkiye'de: İşte fiyat listesi
  15. 08:39 Cem Yılmaz’ın nafaka esprisine Mehmet Esen’den sert tepki: Aşağılık bir benzetme
  16. 08:36 Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar'dan tessettür yanıtı
  17. 08:28 Depremde oteli yıkılan AK Partili isme hizmet plaketi verildi
  18. 08:25 Nuray Babacan: Erdoğan’ın Marmaris tatilinden kritik detay, damat hariç herkes oradaydı
  19. 08:20 İsmail Saymaz: Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
  20. 08:16 Aytunç Erkin yazdı: 15 Temmuz öncesi uyaran albay bir kez daha uyardı
Gündem Haberleri