Sedat Peker 7'nci videoyu yayımladı: 'Karanlık taraf' mesajı

Sedat Peker 7'nci videoyu yayımladı: 'Karanl... Sedat Peker 7'nci videoyu yayımladı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker 7'nci videoyu yayımladı. Videoda Sedat Peker'in siyah gömlek giydiği ve dekoru değiştirdiği görülüyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Karısının iç çamaşırının arkasına saklanıyor" sözlerinin ardından Peker'in sert bir video çekmesi bekleniyordu.

Bu kez siyah gömlek giyen Sedat Peker yine konuşmaya yoklama alarak başladı ancak Süleyman Soylu'nun yoklamasını almayacağını söyledi. Peker, siyah gömlekle ilgili olarak ise "Benim üzerimden bahis yapıyorlar. Yok beyaz gömlekle, yok ceketle... Artık işe uyandım. Bak ters köşe yaptım. Üzerimden para kazandırmam" ifadelerini kullandı. Mekan değişikliğiyle ilgili olarak ise Peker "Türkiye'den kalabalık bir grup arkadaş geldi. O yüzden mekan değiştirdik. Daha sonra tekrar bir mekan değişikliği yapabiliriz" diye konuştu.

Sedat Peker'in iddialarından öne çıkanlar şöyle:

Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım, yeni kokain güzergahı için Venezuela'ya gitti. Ocakta gitti 4 gün kaldı, şubatta gitti 4 gün kaldı.

(Köfteci Yusuf olayı) Bu arkadaşlar, Köfteci Yusuf'a "Bizim et kesim yerimiz var onu alır mısın" demişler. Bankanın eksper değerini göstermişler, bankaya kredi ödemeleri olduğu için daha ucuza vereceklerini söylemişler. Bu da bunlar benim yakınım diye çekinmiş ve emniyete gitmiş. Benim ne adım var ne de haberim var. Sonra bu arkadaşları polis almış. Üçü tutuklanmış geri kalan hepsi serbest. Cezaevinde de kalmamışlar. Araştırıyoruz, sonradan bu dosyanın üzerine şahıs tekrar gidiyor ve "Sedat Peker'den de davacıyım" diyor. Bir kere telefonda konuştuk. Köfteni bile yemedim.

Yeni kokain güzergahı kurmak için Venezuela'ya kim gitti? Eski başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Bey'in oğlu Erkan Yıldırım Bey. Haziranda 5 ton kokain yakalandıktan sonra ocak ayında gitti, dört gün kaldı. Şubatta gitti 4 gün kaldı. Caracas Limanı var, Venezuela'nın en büyük limanı. Oradan kuru yük gemileri direkt Türkiye'ye gelebiliyor ama konteyner gemileri Dominik üzerinde durma yapıp o şekilde devam ediyor. Yani esas gelen kokainlerde de Dominik üzerinde yakalanmalar başlayacak.

Binali Bey'in böyle bir organizasyon içerisinde olduğunu sanmıyorum. Ancak ilk zamanlar Erkan Yıldırım'la ilgili çektikleri kasetleri -kumar değil başka kasetler, rüşvet gibi- daha sonra bu işe yönlendirdiler ve bu işin aparatı haline geldiler. Türkiye gelişi, gidişi, tüm organizasyon ağı bu şekilde. Neden kokain yakalanamıyor? Peki Mehmet Ağar bunun neresinde? Organizasyonun tam ortasında. Erkan Yıldırım ile Süleyman Soylu'nun dostluğuna bakın. Erkan Yıldırım'ın Süleyman Soylu'nun çevresinde bu konular ile ilgili dostluğuna bakın.

Mehmet Ağar'ın emniyet müdürlüğü döneminde en iyi arkadaşları; Behçet Cantürk, Hüseyin Baybaşin, Savaş Buldan... Tüm uyuşturucu işi yapanlar bunun arkadaşı. Kürt iş adamları diyorlar ya, hayır uyuşturucu işi yapıyordu hepsi. Hepsinden para aldı. Her işlerini hallediyordu. En son siyasete girdi. Hayali Cumhurbaşkanlığı. Tüm geçmişini temizlemek için Milli Güvenlik Konseyine bir sunum yaptı. Önce Tansu Hanım'ı ikna etti, sonra Milli Güvenlik Konseyi'ni ikna etti. Devletler böyle işler yapar diye. Sözlü bir izin çıkardı sonra hepsini öldürdü. Kendi geçmişini temizlemek için, vatan millet için değil.

Uğur Mumcu. Görüşüne katılırsınız katılmazsınız. Bence şehittir. Namuslu, şerefli, dürüst bir adamdı. Neden öldürüldü? Öldürüldüğü zaman terörden beslenen terör lordları üzerine yazıyordu. Terör bölgelerinde hep uyuşturucu tarlaları olur ve silah ticareti. Uğur Mumcu şehit ediliyor, yanına ilk gelen kim? Katilden önce geliyor, Mehmet Ağar.

Derin PKK da var. Sakın unutmayın. Bu işlerin bitmesini istemeyenler. Mehmet Ağar'ın yaptığı organizasyonların hepsi kendi cebi içindi. Bana bir iş adamını arattı "PKK'ya para veriyor" diyerek. Ortak dostumuz. "Ya bu adam Çorumlu nasıl PKK'lı olur" dedim. "Ya veriyormuş" dedi. Ben de adamı aradım küfür kıyamet. Sonra adam iki çanta parayla geldi Mehmet Ağar'a...

Sedat Peker'in 7. videosunda ismi geçenler ve olayların linkleri aşağıda

 

"Sedat Peker 7'nci videoyu yayımladı: 'Karanlık taraf' mesajı" haberi, 23 Mayıs 2021 tarihinde yazılmıştır. 23 Mayıs 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Son Dakika kategorisi altında bulunan Sedat Peker 7'nci videoyu yayımladı: 'Karanlık taraf' mesajı haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sedat Peker 7'nci videoyu yayımladı: 'Karanlık taraf' mesajı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:47 Tüm Türkiye'ye Fırtına Uyarısı! Saatlik 80 Km Hızla Vuracak!
  2. 11:46 İflas haberleri ardı ardına gelmeye devam ediyor: Türkiye'nin iki dev şirketi iflas bayrağını çekti
  3. 11:40 DEM Parti: Kayyımlar sandığa gömüldü
  4. 11:39 Altınok'un Belediye Soygunu: 1.7 Milyar Borç ve Boşaltılan Kasa!
  5. 11:32 Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın Müstakbel Gelini Can Aslantuğ Aşkına Paylaşım Yağmuru!!
  6. 11:31 Fatih Altaylı: Merak ettiğim husus bu zatın İlahiyat Fakültesi diploması olup olmadığı
  7. 11:27 Doktorlar Uyardı: Kulak Memenizdeki Bu İz Tehlikeli Bir Hastalığa Haberci Olabilir!
  8. 11:24 Arka Sokaklar’ın Mesut’u geri mi dönüyor?
  9. 11:22 Meteoroloji Alarm Verdi: Şiddetli Fırtına Kapıda!
  10. 11:21 Alperen Şengün'den önemli başarı: NBA'de en çok gelişim gösteren 3. oyuncu oldu
  11. 11:18 Eski İYİ Parti milletvekili Ahmet Çelik'i bıçaklayan kardeşi için istenen ceza belli oldu
  12. 11:14 Asgari Ücret Zammı Bekleniyor: Temmuz'da Milyonlarca Kişiyi Etkileyecek Zam Yolda mı?
  13. 11:09 Sarımsak ve Zeytinyağının Efsanevi Gücüyle Hastalıkları Defedin!
  14. 10:57 Gazeteci Uğur Dündar uyardı! Yarın gündem bambaşka olacak! Bu konu futbol değil!
  15. 10:54 CHP'ye iki transfer: Özgür Özel’in bugün iki yeni vekile rozet takması bekleniyor
  16. 10:51 Patent başvurularında yeni ücretler belirlendi
  17. 10:46 Barış Pehlivan: Süleymancıların yeni hedefi Hollanda
  18. 10:42 İnci Taneleri'nde Azem'in kızı Nehir'e hayat verecek oyuncu belli oldu
  19. 10:33 Rusya Savunma Bakanı Yardımcısı yolsuzluk suçlamasıyla tutuklandı
  20. 10:27 Elif Çakır: Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’ndan “yerel halk” sözlerinin hesabını şimdi soruyor
Haberleri