Sedat Peker: Gerekirse dumanla işaretleşeceğim ancak sözümü yerine getireceğim

Sedat Peker: Gerekirse dumanla işaretleşeceğim ancak sözümü yerine getireceğim

Sedat Peker: Gerekirse dumanla işaretleşeceğ... Peker, BAE'nin açıklama yasağı nedeniyle basın danışmanı olduğu belirtilen Emre Olur'un Twitter hesabından yeni paylaşımlar yaptı.

Olur'un hesabından paylaşılan mesajlar şöyle:

40 yaşından genç kardeşlerim, Hz. Ali Efendimizin “Öl söz verme. Ancak bir söz verdiysen de, gerekirse öl lakin sözünü yerine getir.” öğretisi ile büyümüş bir insanım. Bu yüzden söz benim için namustur. Ben size verdiğim sözü mutlaka yerine getireceğim.  Namusu maaşı kadar olan gazetecilere rağmen getireceğim.

Sizin tarafınızdan daha çok saygı görmeyeyim diye bu olaylara sessiz kalan muhalif gazetecilere ve muhalefete rağmen getireceğim. Oda TV,  Orhan Adıbelli’nin ölümü ile ilgili görülen mahkemedeki  gelişmelerle ilgili bir haber yaptı.

Benim açıkladığım bilgiler, OdaTV'nin haberi, Timur Soykan ve Seher Yaşayacak isimli gazetecilerin yayınladığı belgeler zaten tüm anlatımlarımı doğruluyor. Sadece gelecek bir savcının HTS ve baz istasyonu kayıtlarını istemesine kalıyor.

"Ölüm emrini veren Murat Boyracı gerçek bir baron ve resmî olarak da Tolga Ağar’ın iş ortağı"

Ölen Orhan Adıbelli Hollanda merkezli gerçek bir baron.( Süslü Sülü'nün çakma baronlarından değil ) Ölüm emrini veren Murat Boyracı gerçek bir baron ve resmî olarak da Tolga Ağar’ın iş ortağı.

Uyuşturucu parasının tahsilat toplantısını yapan Mehmet Ağar ve bu konu ne yandaş medyada ne de muhalif televizyonlar da haber değil. İranlı uluslararası dolandırıcılık ve kara para trafiğinin en önemli isimlerinden İranlı Ahmet Nazari Avrupa’da aranırken Türkiye’ye geliyor. Mehmet Ağar onu Türk vatandaşlığına geçiriyor taşıma ruhsatlı silah verdirtiyor.

"Gerekirse dumanla işaretleşeceğim ancak sözümü yerine getireceğim"

Bu büyük skandal da ne yandaş medyada ne muhalif basında manşetten haber değil.(silahın markasını da söyleyeyim: GLOCK-19) Gerekirse dumanla işaretleşeceğim ancak sözümü yerine getireceğim. Çünkü ben de söz namus…

"Tolga Ağar’la beni tanıştıran Mustafa Karlıdağ"

Cinayet konusuna geri dönelim kardeşlerim güç insanı şımartır. Tolga Ağar’la beni tanıştıran Mustafa Karlıdağ isminde eski bir tanıdığım. Bu arkadaşın oğlunun sünnet düğününde de bulunmuştum. Ben, Tolga Ağar, Mustafa Karlıdağ çok oturup sohbet ettik. Mustafa Karlıdağ normal galerici bir insan.

"Orhan Adıbelli’yi öldürtmek için 2-3 tane mafya grubu ile Mustafa Karlıdağ ayrı ayrı görüştü"

Murat Boyracı’nın galiba Zorlu’da evi vardı. Mustafa Karlıdağ ile beraber orda buluşuyorlardı. Orhan Adıbelli’yi öldürtmek için 2-3 tane mafya grubu ile Mustafa Karlıdağ ayrı ayrı görüştü. Galerici kiralık katil ararsa cinayette böyle patlar.

Neymiş ben toplumda kahraman olmamalıymışım. Bana kızlarımın kahramanı olma şerefi yeter fazlasında gözüm yok. Gerekirse dumanla haberleşmeye yenileceksiniz, göreceksiniz!!! Unutmadan kardeşlerim yarın benim doğum günüm."

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

 

"Namuslu bir savcı elbet bir gün gelecek"

Güç zehirlenmesi işte budur kardeşlerim. Namuslu bir savcı elbet bir gün gelecek. Mustafa Karlıdağ’ın, Murat Boyracı’nın HTS kayıtlarını, baz istasyonu kayıtlarını elbet isteyecek. Cinayet çözüldüğünde ne olacak biliyor musunuz? Hem namusu maaşı kadar olan gazeteciler hem de sözde muhalif basın bu cinayeti kendileri ortaya çıkarmış gibi bu savaşı kendileri kazanmış gibi benim adımı anmadan haberler yapacaklar. Şu an yaptıkları gibi dikkat edin, benim ortaya çıkardığım hiçbir olayda benim adımı geçirmeden haber yapıyorlar.(namuslu olanlar baş tacı)

Olur'un hesabından Sedat Peker'in katıldığı sünnet töreninden fotoğrafı, "Mehmet Ağar'la aramız açılıp Mustafa Karlıdağ beni satmadan önce oğlu Baran'ın sünnet düğününde çekildiğimiz fotoğraf (Mustafa, üzgünüm lakin sen de müebbet hapis alacaksın!)" notuyla paylaşıldı. 

5.jpg

"Sedat Peker: Gerekirse dumanla işaretleşeceğim ancak sözümü yerine getireceğim" haberi, 26 Haziran 2022 tarihinde yazılmıştır. 26 Haziran 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Sedat Peker: Gerekirse dumanla işaretleşeceğim ancak sözümü yerine getireceğim haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sedat Peker: Gerekirse dumanla işaretleşeceğim ancak sözümü yerine getireceğim 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:12 Yüzyıllık bir geçmişe sahip olan dondurma fabrikası, beklenmedik bir şekilde iflas etti
  2. 01:00 TBMM'nin İliç Komisyonu üyeleri Resmi Gazete'de yayımlandı
  3. 00:53 Elite World Hotels & Resorts, Van Kahvaltısını Türkiye'nin Dört Bir Yanına Taşıyor
  4. 00:51 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik başvurusunu veto etti
  5. 00:51 Resmi Gazete 19 Nisan 2024 kararları
  6. 00:50 Dubai'yi Vuran Şiddetli Yağış: Okullar Tatil, Havalimanı Sular Altında
  7. 00:47 Dilan ve Engin Polat'a bir suçtan mahkemeden tahliye kararı çıktı
  8. 00:47 Türk Bilim İnsanlarından Şaşırtıcı Keşif: Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Tespit Edildi
  9. 00:44 Bugün yüzde 25 zam gelmişti: Kırmızı ete yüzde 50 zam daha açıklanmış bulundu!
  10. 00:43 Sigorta Sektöründe Önemli Gelişmeler: Kefalet Sigortası ve ZAS'ın Hayata Geçmesi Öngörülüyor
  11. 00:41 Prof. Dr. Naci Görür' den Tokat Depremleri İçin Uyarı: "Dikkatli Olunmalı"
  12. 00:35 Tokat'ta Son 24 Saatte 5 Deprem: Vatandaşlar Büyük Korku Yaşıyor
  13. 00:29 Tokat'ın Sulusaray İlçesinde 4.1 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Açıkladı
  14. 00:23 Okul Etkinliği Sırasında Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Zehirlendi: 48 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
  15. 00:22 ABD, BM'de Filistin Devleti'nin Tanınmasına "Hayır" Diyor
  16. 00:20 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralı
  17. 00:16 UNFPA'nın Raporu: Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Eşitsizlikleri Artıyor
  18. 00:13 1 Mayıs'ın Taksim'de Kutlanması İşçi Sınıfının, Halkın Hakkıdır!
  19. 00:13 İran Cumhurbaşkanı, İsrail ile savaş ortamında sert uyarıda bulundu
  20. 00:10 Bill Gates, ''Milletlerden'' büyülenmiş olduğunu açıkladı
Gündem Haberleri