Sedat Peker: Vallahi Gülşen'i benim yüzümden tutukladılar

Sedat Peker: Vallahi Gülşen'i benim yüzümden tutukladılar

Sedat Peker: Vallahi Gülşen'i benim yüzümden... Organize suç örgütü yöneticisi olduğu iddiasıyla yargılanan Sedat Peker, “Deli Çavuş” adlı Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Sedat Peker, Fethullahçı yapılanmanın sermayesini tuttuğu Bank Asya’nın 16 yıl yöneticiliğini yapan eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği Deniz Meclisi Üyesi Salih Orakçı’nın da içinde yer aldığını iddia ettiği yolsuzluk ağını anlatmaya devam etti. Peker ayrıca Gülşen'in kendisi yüzünden hapse atıldığını yazdı.


Peker, SPK BaşkanınınAKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun, Marka Yatırım Holding’in sahibi Mine Tozlu Sineren’den sorunlarının çözümü için 12 milyon TL rüşvet istediğini iddia etti.

CUMHURBAŞKANI DANIŞMANLARI RÜŞVET AĞINDA
Peker, Sineren’in bu parayı ödeyemeyeceğini söylemesi üzerine bir arkadaşı tarafından Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu’na yönlendirildiğini öne sürdü. Peker ayrıca Taranoğlu'nun evli bir adamın karısıyla birlikte olduğunu ve bunun kaseti bulunduğunu iddia etti.
Peker ayrıca, Gülşen olayının sırf bu açıklamaları gölgede bırakmak için yapıldığını yazdtı:

Peker'in paylaşımları söyle: 

Twitter aleminin değerli insanları, 40 yaş altı ve ihtiyarlar (yani bizim ekip), ilk defa magazin olayı olmadan bir suç ifşasına bu kadar destek verdiniz. Gerçekten çok duygulandım. Ancak galiba sizden bana magazin sevdası bulaştı. Size esas rezilliği anlatmayı unuttum.
Hırsız danışman @serkantaranoglu, Mine Hanımın eşi İbrahim Beye arabayla baş başa gezelim mi diyor. İbrahim Bey de tabii ki diyerek kabul ediyor. Araba ile yarım saat gezdikten sonra @serkantaranoglu: Benim yarına kadar 4 milyon TL bulmam lazım, diyor. İbrahim Bey de: Bütün hesaplarımız blokeli. Ben nerden bu parayı bulup sana vereyim?” diyor.
Bunun üzerine hırsız danışman @serkantaranoglu “Benim kasetim var, bunu Tayyip Beyin önüne koyacaklar, lütfen yardım et.”  diyince İbrahim Bey de ne kaseti diye soruyor. Bir karı koca bunun yanına gelmiş. Meğer bunların amacı @serkantaranoglu'na tuzak kurmakmış. Bu hırsız danışman sadece hırsız da değil. Irz düşmanı şerefsiz adamın karısıyla yatıyor. Gerçi kadının kocası da ayrı bir deyyusu ekber. Kocası da bunları kayda alıyor (Bak vallahi diyorum).

Eğer bu 4 milyonu yarına kadar bulmazsam kaseti Tayyip Beye yollayacaklar diyor. Bu namussuz da her yerde “Din elden gidiyor, vatan elden gidiyor.” diyen sahtekarlardan. Din elden gidiyor, hırsızlık yap; vatan elden gidiyor, evde adamın karısıyla yat. Ulan nasıl bir kahpe döneme denk geldik arkadaş ya? Şarkıcı @gulsen i gerçekten benim yüzümden tutukladılar (Vallahi diyorum). Ata yurdum olan eve el koyulduktan sonra intikam alacağımı bildikleri için 4 ay önce yapılan konuşmayı bahane edip gündemi değiştirdiler. Ancak onlar benim elimde ne olduğunu bilmedikleri için, ayrıca da benim normal savaş sanatının haricinde sözlü dövüş sanatında da uzman olduğumu galiba unuttular (Lütfen kusura bakmayın yine megalomanlık üstümde bugün). Bunların içinde kendince psikolojik harpte uzman bir tip var. Benim bu paylaşımımdan sonra oluşan bu dalgayı kırmak için bir fikir ortaya atıyor. @gulsen'i
 pazartesi günü tahliye ettirirsek hem toplumda olumlu bir hava oluşur hem de gündemi değiştiririz diye bir fikir ortaya atıyor. Ancak bilmiyor, serdengeçtiler her yerde.) Siz Pazartesi gündemi öyle değiştirin. Bakın bakalım ben size hangi sürprizlerle gelecem. Tekrardan söylüyorum, el koyduğunuz ata evimi lütfen yıkın. Eğer onurunuz, namusunuz, şerefiniz varsa o evi yıkın (Size yazıklar olsun). Ata evine haksız yere el koydunuz lan.
Twitter aleminin insanları, beni de kendiniz gibi magazinci yaptınız.  @serkantaranoglu'nun kaset olayını nasıl anlattım? Vallahi içim şişti dayanamadım, ondan anlattım. Unutmadan bir şey daha söyleyeyim. Bazı değerli partiler Pazartesi günü Sayın Savcılıklara suç duyurusunda bulunacaklarmış. Öncelikle onlara hakkı yenilen fakir fukaralar, garip gurebalar adına teşekkür ederim. Ama lütfen şikayet dilekçelerine gün yazmasınlar, yarını beklesinler. Değişiklik yapmak zorunda kalıp tekrardan yorulmasınlar (Vallahi çok eğleneceğiz).

Bak @nihadagenc abi sana ne kadar saygı duyduğumu inşallah anlamışsındır. Hem hırsız hem sapık danışmanın evli kadınla olan ilişkisini nasıl dikkat ederek anlattım? Çünkü detaylı ve açık anlatınca senin rüyalarında kabuslar oluşuyor. Vallahi çok eğleneceğiz billahi çok…
eğleneceğiz. Herkesi delirtecem (Ben zaten çılgın deli bir insanım). Ancak sözüm olsun, Hipokrat yemini etmemiş olsam da sizlerin sayesinde artık ben Psikiyatri Doktor Sedat Peker’im. süslü sülü, derin mehmet, deyyusu ekber hasan yeşildağ; sizleri unuttum sanmayın.
Beni malımla imtihan etmeye kalktınız. Size yazıklar olsun. Siz (HÜSEYNİ DURUŞ) nedir bilir misiniz? Ben 8-9 yaşındayken apartmanımızın kapıcısı olan ancak babam dahil apartmandaki herkesten daha onurlu daha gururlu olan Bayram Abi’den öğrendim (HÜSEYNİ DURUŞU).
Beni malımla imtihan eden sizler zavallısınız. Onur, namus, şeref için değil kendi canımı, gerekirse tüm ailemin canını feda ederim. İşte HÜSEYNİ DURUŞ budur. Din elden gidiyor, vatan elden gidiyor sonra garip gurebanın parasını çal, evli kadınlarla yat. Sonrasında da adamım diye sokaklarda gez. O bana ajan diyen sahtekar doğu perincek var, o da kendisini ben vatan fedaisiyim diye tanıtıyor. Ulan sahtekar, senden olsa olsa pavyon fedaisi olur. Gerçi o da olmaz ahın gitmiş vahın kalmış. HÜSEYNİ DURUŞA ezileceksiniz, GAYRETULLAHA YENİLECEKSİNİZ…
Sn. @yilmazsozcu Abi en başından beri bu süreçte bana inandınız, bana destek oldunuz (Daha doğrusu gösterdiğim duruşa). Adeta kırk senelik gazetecilik geçmişinizi ortaya koydunuz. Birçok insan “Anlaşır, bizi satar.” dediğinde bile siz adeta şeref dolu olan geçmişinizi bir kenara bırakarak bana inandınız. Demokrat Parti Ordu milletvekili Sn. @cenginyurt52 benim sözlerime güvenerek şikayet dilekçesi verdiğinde “Sen yakışanı yaptın yarın bu kardeşini seyret.” diyerek zannediyorum ben de yakışanı fazlasıyla yaptım. Sana sözüm olsun değil evim, değil hayatım, gerekirse tüm ailemin fertleri feda olacak (en küçüğünden en büyüğüne). Ben bu yaşıma kadar bana güvenen kimseyi yarı yolda bırakmadım. Mahcup olmayacaksın. Her zaman söyleyecem (senden çaldım) varlığınla onur duyacam. BENDE SÖZ NAMUS…

"Sedat Peker: Vallahi Gülşen'i benim yüzümden tutukladılar" haberi, 27 Ağustos 2022 tarihinde yazılmıştır. 27 Ağustos 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Sedat Peker: Vallahi Gülşen'i benim yüzümden tutukladılar haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sedat Peker: Vallahi Gülşen'i benim yüzümden tutukladılar 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:26 Galatasaray Yöneticisi Erden Timur'dan hamle! Şimdi de Medya Patronu!
  2. 11:26 Jülide Kural: Kadir İnanır büyük bir hızla iyileşme yoluna girdiğini kanıtlamıştır
  3. 11:20 Murat Kurum, bakanların seçim çalışmasına katılmasını savundu: Cumhur ittifakının bakanları
  4. 11:17 Ekrem İmamoğlu: AK Parti kendisine oy verenlerin beklentilerini karşılayamıyor
  5. 11:15 Balıkesir Adayları Sosyal Medya İle Seçmene Ulaşıyor
  6. 11:05 Madonna Brezilya'ya Ücretsiz Konser Verecek! Son Konseri Mi?
  7. 11:05 Altın Fiyatları Hareketli: Gram Altın Ne Kadar?
  8. 11:02 Fenerbahçe'nin Eski Yöneticisi'nden şok hamle! Başkanlığa Aday Olacak!
  9. 11:00 Sakarya’da 796 bin 924 Seçmen Oy Kullanacak
  10. 10:54 MediaMarkt Türkiye'de Otomatik Kahve Makineleri Trendini Belirliyor
  11. 10:52 Yunanistan'da 6.0 büyüklüğünde deprem
  12. 10:51 GAÜN Öğrencileri Gaziantep Adalet Sarayında Duruşma Seyrine Katıldı
  13. 10:49 CHP İzmir Adayı Tugay: "1 Nisan'da Yeni Bir Sayfa Açılacak"
  14. 10:46 Mehmet Şimşek: Dünya Bankası’ndan 1,5 milyar dolarlık kaynak temin ettik
  15. 10:42 Nejat İşler: Ben her gün ölümü düşünüyorum
  16. 10:39 Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Selçuk İnan’a verilen belgelerdeki imza sahte çıktı
  17. 10:31 Murat Yetkin yazdı: İmamoğlu bu kadar eşitsiz bir seçimi kazanırsa siyasi iklim nasıl değişir
  18. 10:25 EPDK deprem bölgesinde avans ödemelerini erteledi: 1 Nisan'da resmileşecek
  19. 10:24 Tekirdağ’da uyuşturucu ve silah operasyonunda büyük vurgun!
  20. 10:21 Ahmet Türk: İrademiz sandıklara yansırsa barışa bir adım daha yaklaşırız
Gündem Haberleri