SELAHADDİN EYYUBİ 5. BÖLÜM İZLE! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm

SELAHADDİN EYYUBİ 5. BÖLÜM İZLE! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm

SELAHADDİN EYYUBİ 5. BÖLÜM İZLE! Kudüs Fatih... Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizi 3. bölüm seyretme ekranı merak ediliyor. Başrolünde Uğur Güneş'in yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Sedat İnci oturuyor. Dizinin senaristliğini ise Serdar Özönalan kaleme aldı. Peki, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi saat kaçta, son bölümde...

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi yeni bölüm ekranı sorgulanmaya başladı. İlk bölümüyle yayın hayatına merhaba diyen dizide Uğur Güneş Selahaddin Eyyubi’yi canlandırıyor. Dizi, 1169 ile 1193 yılları arasında Suriye ve Mısır Sultanlığı yapan ve Eyyubiler devletini kuran Büyük Kumandan Selahattin Eyyubi'nin hikayesini anlatıyor. Peki, Selahaddin Eyyubi konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte son bölüm özeti...

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi dizisi, 1169 ile 1193 yılları arasında Suriye ve Mısır Sultanlığı yapan ve Eyyubiler devletini kuran Büyük Kumandan Selahattin Eyyubi'yi anlatıyor.

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi dizisinin oyuncuları arasında, Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici, ve Seda Yıldız gibi adlar yer alıyor.

g

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi dizisinin 4. bölümünde:
Süreyya’nın beklenmedik ihaneti hem Selahaddin’i pusuya düşürmüş hem de esirlerin kaçmasına sebep olmuştur. Sultan Nureddin de ağır yaralanmış ve ameliyata alınarak ölüm kalım savaşına girmiştir. Sultan’ı vuran Nusreddin, tüm suçu hain diye aranan Turanşah’ın üzerine yıkarken; yaşananlardan Selahaddin’i sorumlu tutar. Esirlerin peşine düşmemesi için Seahaddin ve yol dostlarını zindana kapatmakla kalmaz bir de taht naipliğini ilan eder. Artık devlet onun hükmündedir. Bundan böyle Askalan’dan çekilecek ve esir konusundan vazgeçecektir. Zindanda esir tututan Selahaddin, Nusreddin’e engel olabilecek midir? Yaşadıklarından kendini sorumlu tutan Süreyya ne yapacaktır? Gabriel, Viktorya ve Belkfort’u bulabilecek midir? Ölümle burun buruna olan Sultan Nureddin ölecek midir?

d,

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi dizisinin 5. bölümünde:

Askalan’ı fetheden ve Müslümanlara büyük acılar yaşatan Gabriel, Selahaddin’le girdiği düelloda ölmüştür. Tekrar hayata dönen Nureddin ise oldukça öfkelidir. Buna sebep olanları cezalandırmak için harekete geçer ve Nusreddin’e hain ithamında bulunarak idamına karar verir. Viktorya kaçmaya devam ederken Selahaddin’in onları Haçlılardan önce yakalaması gerekiyordur. Fakat Viktorya hiç beklenmedik birinin eline geçer ve tüm dengeler altüst olur. Öte yandan Selahaddin’i zorlu bir engel daha bekliyordur: Gregor adındaki vahşi bir savaşçı ağabeyi Gabriel’in intikamını almaya ant içmiştir. Gregor’un saçtığı vahşetlere karşılık olarak Sultan Nureddin ve Selahaddin Askalan’ı kuşatma kararı alırlar. Fakat bu hiç kolay olmayacaktır. Sultan Nureddin’i saray içinde nasıl krizler bekliyordur? Yeni bir düşmanla karşı karşıya gelen Selahaddin kuşatmada başarılı olabilecek midir?

ey

"SELAHADDİN EYYUBİ 5. BÖLÜM İZLE! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi son bölümde neler oldu? İşt." haberi, 18 Aralık 2023 tarihinde yazılmıştır. Magazin kategorisi altında bulunan SELAHADDİN EYYUBİ 5. BÖLÜM İZLE! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi son bölümde neler oldu? İşt.. haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. SELAHADDİN EYYUBİ 5. BÖLÜM İZLE! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi son bölümde neler oldu? İşt.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 30 Ağustos 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:53 Nusret İçin "Zenginleri Skiyor, Beni Skmiyor" Diyen Teoman, Pişman Olunca 5 Yaşında Çocuğa Bağladı!
  2. 01:37 Merkez Bankası’ndan Yeni Adım: TL Mevduat Payını Artırmak İçin Zorunlu Karşılık Düzenlemesi!
  3. 01:27 Günlerdir Kayıp Olan Narin’in Gözaltına Alınan Ağabeyi Serbest! RTÜK'ten Yayın Yasağı Geldi!
  4. 00:28 Yeni Araç Kampanyası: Boşananlara Para İadesi! Bu Benzersiz Teklif Şaşırtıyor
  5. 00:27 Vatandaştan Bu Ücreti Talep Eden İşletmelere Ceza Yağdı! İşletme Sahiplerine Uyarı
  6. 00:27 TL'de Parası Olanlar Dikkat! Merkez Bankası'ndan Gece Yarısı Bankalar İçin Önemli Düzenleme
  7. 00:26 PS5 Pro'nun Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı! Yeni Tasarımıyla O Günde Satışta
  8. 00:25 İşte Kemal Kılıçdaroğlu'ndan anlamlı '30 Ağustos' mesajı! Atatürk'ün o fotoğrafı gündem oldu
  9. 22:46 Google Mesajlar'a yeni özellik geliyor
  10. 22:42 30 Ağustos 2024 günlük burç yorumları
  11. 18:54 Yanlış Teşhis Skandalı: Basur Zannedilen Hastalığın Gerçek Yüzü Ameliyatta Ortaya Çıktı!
  12. 18:54 Mansur Yavaş’tan Büyük Destek: 45 Bin Ailenin Kartlarına Yardım Yapıldı! İşte Başvuru Şartları
  13. 18:32 Amazon Kullanıcılarına Harika Hediye: Prime Gaming'den Bedava İki Oyun!
  14. 18:31 Emeklilere Çifte Müjde! Yeni Maaş Düzenlemesi ile İki Katı Ödeme Yolda
  15. 18:31 Türk Vatandaşlarına Vize Şoku: Başvurular Durduruldu, Yeni Tarih Açıklandı
  16. 16:33 Kıyamet Senaryosunda Hayatta Kalacak 5 Ülke: Geleceğin En Güvenli Yerleri
  17. 16:32 İslam Memiş, altın ve dolar için kritik tarih verdi: Dalga kapıda!
  18. 16:32 Hyundai Hibrit Atağına Geçiyor: Yeni Modeller Yolda!
  19. 16:31 Vergi Rekortmenleri Tarihçesi: Manukyan ile Başlayan Serüvenin Günümüz Kahramanları
  20. 15:50 Temel ihtiyaçlarda vergi şoku!
Magazin Haberleri