Selda Bağcan da “sahne kıyafeti” yorumu yaptı

Selda Bağcan da “sahne kıyafeti” yorumu yaptı

Selda Bağcan da “sahne kıyafeti” yorumu yaptı 'Korkunç buluyorum, biz nasıl bu günlere geldik bilemiyorum. Ben geçenlerde ‘son muhafazakârım’ dedim gerçekten de öyle.'

Şarkıcı Selda Bağcan, konser verdiği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yaptığı açıklamada Hazal Kaya'nın başrolünde olduğu Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisiyle ilgili konuştu. "Hazal Kaya’nın oyunculuğunu çok beğendim" diyen Bağcan, "Beğenmeyen eleştireni de çok ayıpladım. Bir defa olağanüstü bir senaryo içinde Atatürk var ve kurtuluşa giden günler anlatılıyor muhteşem bir senaryosu var” diye konuştu.

Bazı şarkıcı isimlere gelen sahne kıyafeti eleştirisiyle başlayan tartışmaya Selda Bağcan da katıldı; "Korkunç buluyorum, biz nasıl bu günlere geldik bilemiyorum" dedi. Bağcan, "Çok da fazla yüklenmek istemiyorum onların tercihi o lakin ben bu tarz giyinmeyi tasvip etmiyorum. Mayoyla beni ancak plajda görebilirisiniz” diye konuştu.

Türk halk müziğinin tanınan ismi Selda Bağcan, Küçükçekmece Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlediği gecede konser verdi. Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşen konsere binlerce kişi katıldı. Oldukça heyecanlı olduğunu söyleyen Bağcan, “8 Mart benim için önemli bir gün. Özel günlerde konser vermekten haz duyuyorum” dedi. ‘Yalan dünya’, ‘yaz gazeteci yaz’, ‘anne ben geldim’, ‘tatlı dillim’ gibi unutulmaz parçaları seslendiren Bağcan yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

“8 Mart benim için önemli”

Konser öncesi kuliste açıklamalar yapan usta sanatçı Selda Bağcan, “8 Mart emekçi kadınlar günü çalışma saatlerini 8 saate indirmek için protesto yapıyorlar ve o protestoda iki kadın öldürülüyor. O yüzden önemli bir gün ben zaten 14 Şubat, 23 Nisan gibi özel günleri çok severim. Bu günlerde konser yapmaktan çok haz duyarım. Kadına şiddet ve cinayetler için bir şarkımız var bu konserde söyleyeceğim. Şarkımızın adı ‘yaz gazeteci yaz’ son kısmını güncel olaylara dayanarak değiştiriyorum. Burada da İstanbul Sözleşmesi’nden bahsedeceğim” diye konuştu.

“Bergen ile hiç tanışmadık lakin sesini çok beğenirdim”

Bergen filmini merak ettiğini belirten Bağcan, “Bergen ile hiç tanışmadık lakin ben de sesini çok beğenirdim. Ben zaten arabesk söyleyenleri çok beğeniyorum. Bergen filmini çok merak ediyorum. Sinemaya gidemesem bile televizyonlara düştüğünde izlerim. Sinemaya gitme gibi bir lüksüm olmuyor hiç öyle bir vakit yok” ifadelerini kullandı.

“Hazal Kaya’nın oyunculuğunu çok beğendim”

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin birinci bölümünü izlediğini aktaran Bağcan, “Aslında ismi ‘Pera Palas’ta Bir Gece’ olsaydı daha güzel olurdu çok beğendim. Hazal Kaya’nın oyunculuğunu çok beğendim. Beğenmeyen eleştireni de çok ayıpladım. Bir defa olağanüstü bir senaryo içinde Atatürk var ve kurtuluşa giden günler anlatılıyor muhteşem bir senaryosu var” dedi.

“Sahneye 50 yıldır çıkıyorum hep kapalı giyindim”

Ünlü isimlerin sahne kıyafetlerine yönelik de konuşan Bağcan, “Korkunç buluyorum, biz nasıl bu günlere geldik bilemiyorum. Ben geçenlerde ‘son muhafazakârım’ dedim gerçekten öyle sahneye 50 yıldır çıkıyorum. Ben 20 yaşında sahneye çıktım lakin öyle giyinmedim. Hayatım boyunca sahnelerde hep kapalı giyindim. Çok da fazla yüklenmek istemiyorum onların tercihi o lakin ben bu tarz giyinmeyi tasvip etmiyorum. Mayoyla beni ancak plajda görebilirisiniz” diye konuştu.

Gecede Selda Bağcan’ın yeğeni Serenad Bağcan da sahneye çıkarak 3 şarkı söyledi. Bağcan, “Halamla aynı sahneyi paylaşmak benim için oldukça gurur verici bir şey. Emekçi bütün kadınların günü kutlu olsun. Keşke bir şeyleri savaşarak elde etmeseydik de dünyada kadın erkek eşit olabilseydi” ifadelerini kullandı.

 

"Selda Bağcan da “sahne kıyafeti” yorumu yaptı" haberi, 10 Mart 2022 tarihinde yazılmıştır. 10 Mart 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Selda Bağcan da “sahne kıyafeti” yorumu yaptı haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Selda Bağcan da “sahne kıyafeti” yorumu yaptı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:T24

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  2. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  3. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  4. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  5. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  6. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  7. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  8. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  9. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  10. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  11. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  12. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  13. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  14. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  15. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  16. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  17. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  18. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  19. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  20. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
Magazin Haberleri