Sen Çal Kapımı Dizisinde Serkan Diziden Ayrılacak Mı? Dizi Erken Final Mi Yapacak! Şimdi Ne Olacak?

Sen Çal Kapımı Dizisinde Serkan Diziden Ayrılacak Mı? Dizi Erken Final Mi Yapacak! Şimdi Ne Olacak?

Sen Çal Kapımı Dizisinde Serkan Diziden Ayrı... Geçtiğimiz sene yaza girerken başlayan ve en çok izlenen projelerden birisi olmayı başaran FOX TV’de yayınlanmaya devam eden Sen Çal Kapımı dizisi, senaryosu ve oyunculukları ile izleyenlerin beğenisini topluyor.

Dizinin başrollerinden ve en sevilen isimlerinden birisi olan Kerem Bürsin ile ilgili son haber ise, dizi izleyicilerini şaşırttı ve Kerem Bürsin hayranlarını çok fazla üzdü.

Söylentilere göre Kerem Bürsin farklı bir diziye evet dediği ve anlaşma imzaladığı yönündeki iddiaya göre oynadığı rolden ayrılma kararı aldı. Sen Çal Kapımı dizisinde Eda’nın sevgilisi Serkan rolünü üstlenen Kerem Bürsin diziden ayrılığı dizinin nasıl devam edeceği büyük bir soru işareti. Senaryo gereği dizide Eda’nın babaannesi olarak tv ekranlarına gelen dizi oyuncusu kadın seyirdenler tarafından sevilmemiş sürekli olarak Serkan ve Eda’nın ayrılması için çokça kez şartlar öne sürmüştü.

Baskıların devam etmesi ve tehdit konuşmalarının üzerine içeriye giren Serkan diziden ayrılma sinyallerini vermişti. İzleyiciler anlık olarak sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Seymen’in gelişi ise Eda’nın diziden Serkan’ın ayrılmasından sonraki sevgilisi yani partneri olarak akıllara kaldı. Peki diziden Kerem Bürsin ayrılırsa dizi çok büyük bir senaryo değişimine gitmek zorunda kalacak.

Yeni bölümün fragmanını yayınlayan dizide ise Eda, babaannesinin tehditlerine boyun eğerek Serkan’dan ayrılmak istiyor gibi durduğunu izleyenler iddia ederek bu olay karşısında ne olacağını izleyenler merak ettiklerini dile getirdiler. Balca’nın Serkana karşı ilgisi, Edanın babaannesinin tehditleri dizinin yeni bölümlerinde neler olacak bilinmiyor lakin diziyi izleyenler hem Balca’dan hem de Eda’nın babaannesinden nefret ediyor.

İşler Epeyce karışıyor babannenin baskısıyla Eda, Serkan’dan Ayrılmak İstiyor, Serkan Evlilik Teklifi Ediyor Dizinin yeni bölümüne ait fragman ise yayınlandı. Fragman yayınlandığında izleyiciler Eda’nın çok büyük bir yanlış yaptığını düşündüklerini belirtiyor. Son bölümde Serkan’dan evlenme teklifi alan Eda’nın Serkan’a cevabı ise en çok merak edilen konular arasında izleyiciyi heyecanlandırıyor.

Serkan’ın her seferinde başına bela olan Eda’nın babaannesi Serkan’ı cezaevine gönderir. Eda’yı ise Serkan’dan ayrılması yoksa işlerin daha kötü bir boyut alacağını dile getirerek tehdit eder. Tehditlerine her yeni bölümde farklı boyut ekleyen Eda’nın babaannesinin arkasında Balca vardır.

Her bölümde farklı bir heyecan yaşatan diziden Kerem Bürsin’in ayrılıp ayrılmayacağı ise henüz sadece konuşulan iddia aşamasında. Bu şekilde diziden resmi bir şekilde ayrılıyor demek yanlış olacaktır. Bunun yanında dizideki konu Kerem Bürsin’in diziden ayrılıyor mu sorusu seyirciler tarafından sosyal medyada yorumlanmıştır. İzleyiciyi merak ettiren asıl konu eğer bu söylenen iddialar doğruysa ekranlara farklı bir diziyle gelecek olan Kerem Bürsin’in yeni dizi ise heyecanla bekleniyor.

"Sen Çal Kapımı Dizisinde Serkan Diziden Ayrılacak Mı? Dizi Erken Final Mi Yapacak! Şimdi Ne Olacak?" haberi, 02 Ocak 2021 tarihinde yazılmıştır. 02 Ocak 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Sen Çal Kapımı Dizisinde Serkan Diziden Ayrılacak Mı? Dizi Erken Final Mi Yapacak! Şimdi Ne Olacak? haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sen Çal Kapımı Dizisinde Serkan Diziden Ayrılacak Mı? Dizi Erken Final Mi Yapacak! Şimdi Ne Olacak? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:31 Yorgandaki Sarı Lekelerin Kabusu Bitti! Bu Mucizevi Çözümle Yorganlarınız Bembeyaz Olacak
  2. 01:27 Böbrek Taşına Ne İyi Gelir? Ağrıyı Dindiren ve Taşı Düşüren Besinler ve Öneriler
  3. 01:14 Gümüşhane’de Heyelan Meydana Geldi!
  4. 01:09 Türkiye'de İlk Vaka Görüldü! Haziran ve Temmuz Ayında Vakalarda Artış Bekleniyor!
  5. 01:05 A101 ve BİM artık o ürünü satmayacak!
  6. 01:00 Resmi Gazete'de bugün: 24 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  7. 00:57 Ümit Özat'tan Ahmet Çakar'a: "İtin duası kabul olsa gökten kemik yağar"
  8. 00:54 Koç Holding'den dolandırıcılık uyarısı: İtibar etmeyin
  9. 00:49 Hyundai'nin nano soğutma teknolojisine sahip cam filmi tanıtıldı!
  10. 00:44 Opel'in yeni elektrikli SUV'u devasa menziliyle Türkiye'ye geldiğini açıkladı
  11. 00:42 Kredi borcu olanlar dikkat etsinler! BDDK yakın takibe alacak
  12. 00:40 İsrail terör iddialarına hala kanıt sunamadı: 'UNRWA çalışanları 7 Ekim saldırılarına katıldı'
  13. 00:39 Fatih Terim, Yunanistan'da çifte kupa hedefinde olduğunu açıkladı
  14. 00:39 Tesla'nın karı yılın ilk çeyreğinde sert bir düşüş yaşadı
  15. 00:35 Özgür Özel: "Ben erken seçimi en çok isteyecek kişiyim"
  16. 00:34 İYİ Parti Ankara İl Başkanı Önder görevinden istifa ettiğini açıkladı
  17. 00:30 Arsenal, Chelsea'yi 5-0 mağlup ederek liderliği sürdürdü
  18. 00:26 Prens Louis'den yeni kareler geldi: Kanser tedavisi gören Kate Middleton çekti
  19. 00:25 Ünlü düdüklü tencere markası iflas etti: Hanımların düdüklü tencerede favorisiydi!
  20. 00:24 WhatsApp'a yeni özellik getirildi: Artık o özellik internetsiz kullanılabilecek
Yaşam Haberleri