Serkan Kaya, Seren Serengil'e şiddet mi uyguladı? İki ünlü isim birbirine demediğini bırakmadı

Serkan Kaya, Seren Serengil'e şiddet mi uyguladı? İki ünlü isim birbirine demediğini bırakmadı

Serkan Kaya, Seren Serengil'e şiddet mi uygu... Geçtiğimiz aylarda katıldıkları bir düğünde aralarındaki eski bir gerginlikten dolayı tartışan Seren Serengil ve Serkan Kaya sosyal medya hesaplarından birbirine ateş püskürdü. Kaya'nın kolunu sıkıp kendisini tehdit ettiğini söyleyen Serengil...

Seren Serengil, 2-3 yıl önce "Her şeyi İbrahim Tatlıses" benziyor diye eleştirdiği Serkan Kaya ile 7-8 ay önce Ankara'da bir düğünde karşılaştı. Aynı masaya oturan ve aralarında gerginlik çıkan ikili, Arto'nun Kaya'yı eleştirmesiyle iyice gerildi. Kaya'nın kolunu sıkıp kendisini tehdit ettiğini söyleyen Serengil, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda şikayetçi olacağını belirtti.

"HADDİNİ BİL SEREN SERENGİL"

Instagram hesabından bir video paylaşan Serkan Kaya, Seren Serengil ile aylar önce yaşadığı tartışmayı şu şekilde anlattı: "Bir arkadaş var bana kafayı takmış. Ne iş yaptığını dahi bilmiyorum. Beni ustalarımla kıyaslıyor. Haddini çok aştın S.S.. Senin baban çok kıymetliydi ama öyle bir babadan böyle bir evlat. Ailene karşı belki iyisindir ama sanat camiasına çok gaddarsın. Babandan ötürü gazetelerde ve televizyonlarda yer almışsın ama senin hiçbir fonksiyonun yok. 1-2 tane film çekmişsin ama oyunculuğun berbat."

serkan-kaya-seren-serengil-e-siddet-mi-uyguladi-14148671-3586-m.jpg

"ZIRTO ARTO SAHNEDEN BANA LAF ATTI"

"7-8 ay önce Ankara'da bir abimin kızının düğününe gittim herkes maskeli ben de. Abimi sahneye çıkar playback yaparım ama maskemi çıkarmam çünkü pandeminin en yoğun olduğu dönemdi herkes video çeker benim maskesiz olmam çok hoş olmaz dedim. 1-2 şarkı okuyup indim. Peşime de Arto mudur zırto mudur o arkadaş çıktı. Her zamanki gibi şebekliğini yaptı. Bu Seren arkadaşımız onu orada masada fişekledi tabi. Git o 'Serkan Kaya'yı sahnede rezil et' der gibi. O gerizekalı da onun sözüne aldanarak sahnede bana 'B.. gibi sahne yapmışsın' dedi.

serkan-kaya-seren-serengil-e-siddet-mi-uyguladi-14148671-7508-m.jpg

"HADDİNİ VE AHLAKINI BİL BENİMLE UĞRAŞMA"

"Ben de onun üzerine o anları çeken Seren'in yanına gidip kolunu tutup nedir bu kininin nedeni diye sordum. Hakka giriyorsun yanlış yapıyorsun benimle de uğraşma. Allah'ından bul benden uzak dur. Hastalandın ben yine senin arkandan Allah şifasını versin, daha genç dedim. Edebini bil, ahlakını bil benimle uğraşma. Sen bir kadınsın benim sana söyleyecek sözlerimde uzun olamaz. Yanındaki zırto ile sana başarılar diliyorum."

"DÜĞÜNDE ŞİDDETE MARUZ KALDIM"

Kaya'nın açıklamasının ardından kendisi de sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Seren Serengil, şu ifadeleri kullandı: "Çok sevdiğim bir arkadaşımın ablasının düğününde bir şiddete maruz kaldım. Onların gününe gölge düşürmemek için ve onların hatırına o dönem suç duyurularımı yapmadım. Serkan Kaya denilen bir adam var ve inanın bana ben de sizin gibi birkaç kez gördüm. 3 yıl önce Cengiz Semercioğlu ile program yaparken önümüze gelen bir haberde Serkan Kaya, 'Ben İbrahim Tatlıses'i dinlemiyorum. Ben Müslüm Gürses'le büyüdüm' gibi bir söylemi olmuştu. Ben de çıkan haberler için maden Müslüm Gürses dinleyerek büyüdü o zaman niye İbrahim Tatlıses'e benziyor diye bir yorumda bulunmuştum. Adam buna çok sinirlenmiş ve bana kin tutmuş.

serkan-kaya-seren-serengil-e-siddet-mi-uyguladi-14148671-1696-m.jpg

"İBRAHİM TATLISES'E OLAN DÜŞMANLIĞI KANIMA DOKUNDU"

"Birkaç sene sonra bu düğün oluyor ve bana saldırıyor olması son derece çirkin ve ahlaki değerlere ters. Masaya oturduğum andan itibaren bana sataşmaya başladı. Bana 'Siz beni yıllardır doğruyorsunuz' dedi. Ben de beyefendi ben sizi tanımam dedim. Onun İbrahim Tatlıses'e olan düşmanlığı benim kanıma dokundu. Tartışmamak için başka masaya geçtim. Sonra bu sahneye çıktı ama kimsenin haberi yoktu. Sonra Arto sahneye çıktı herkesi güldürdü, eğlendirdi. Bir de Serkan Kaya'ya 'Bak sahnesi olmak böyle bir şey' dedi."

"Serkan Kaya, Seren Serengil'e şiddet mi uyguladı? İki ünlü isim birbirine demediğini bırakmadı" haberi, 22 Mayıs 2021 tarihinde yazılmıştır. 22 Mayıs 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Serkan Kaya, Seren Serengil'e şiddet mi uyguladı? İki ünlü isim birbirine demediğini bırakmadı haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Serkan Kaya, Seren Serengil'e şiddet mi uyguladı? İki ünlü isim birbirine demediğini bırakmadı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:54 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ihalesi MHP'li Eyyup Yıldız ile AKP'li Cevat Olçok’a verildi
  2. 08:50 AK Parti’de Rolex 'kazası': “Biz bu milletin ta kendisiyiz” diye paylaştığı fotoğrafı sildi
  3. 08:45 Yenilenen Jeep Renegade e-Hybrid Türkiye'de: İşte fiyat listesi
  4. 08:39 Cem Yılmaz’ın nafaka esprisine Mehmet Esen’den sert tepki: Aşağılık bir benzetme
  5. 08:36 Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar'dan tessettür yanıtı
  6. 08:28 Depremde oteli yıkılan AK Partili isme hizmet plaketi verildi
  7. 08:25 Nuray Babacan: Erdoğan’ın Marmaris tatilinden kritik detay, damat hariç herkes oradaydı
  8. 08:20 İsmail Saymaz: Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
  9. 08:16 Aytunç Erkin yazdı: 15 Temmuz öncesi uyaran albay bir kez daha uyardı
  10. 08:11 Fehmi Koru: Birileri, CHPlilere, basit gündemlerin peşine takılmanın yanlışlığını hatırlatmalı
  11. 08:09 Soğuk hava geliyor: Meteoroloji’den çok sayıda kent için kuvvetli sağanak uyarısı
  12. 08:06 İsrail İran’a misilleme saldırısı başlattı
  13. 01:12 Yüzyıllık bir geçmişe sahip olan dondurma fabrikası, beklenmedik bir şekilde iflas etti
  14. 01:00 TBMM'nin İliç Komisyonu üyeleri Resmi Gazete'de yayımlandı
  15. 00:53 Elite World Hotels & Resorts, Van Kahvaltısını Türkiye'nin Dört Bir Yanına Taşıyor
  16. 00:51 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik başvurusunu veto etti
  17. 00:51 Resmi Gazete 19 Nisan 2024 kararları
  18. 00:50 Dubai'yi Vuran Şiddetli Yağış: Okullar Tatil, Havalimanı Sular Altında
  19. 00:47 Dilan ve Engin Polat'a bir suçtan mahkemeden tahliye kararı çıktı
  20. 00:47 Türk Bilim İnsanlarından Şaşırtıcı Keşif: Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Tespit Edildi
Magazin Haberleri