GÖZALTINA ALINDI / Dilan Polat'ın kız kardeşi Sıla Doğu canlı yayında kokain kullandığını itiraf etti

Dilan Polat'ın kız kardeşi Sıla Doğu, canlı yayında kokain kullandığını itiraf ederek küfür ve hakaretler savurdu. Canlı yayında kokain kullandığını itiraf eden Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu gözaltına alındı.

Son günlerde gündemden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat'ın kara para aklamaları iddiasıyla ilgili sular durulmuyor. Dilan Polat'ın kız kardeşi Sıla Doğu, canlı yayında kokain kullandığını itiraf edersen küfür ve hakaretler savurdu. 

Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu, canlı yayında kokain kullandığını itiraf etmesinin ardından İstanbul'da gözaltına alındı.

Kara para aklama iddiasıyla gündemde olan Dilan Polat'ın ardından ablası Sıla Doğu, canlı yayında kokain kullandığını itiraf ederek küfür ve hakaretler savurduğu video ile sosyal medyada gündem oldu. "Kokain" kullandığını itiraf eden Sıla Doğu polis tarafından İstanbul'da gözaltına alındı. Yapılan operasyonda, 21 adet uyuşturucu ve uyarıcı xanax sentetik hap, 3 adet uyuşturucu ve uyarıcı extacy hap, 1 gram uyuşturucu ve uyarıcı kokain ele geçirildi. Yakalanan Sıla Doğu, yürütülen tahkikat işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Video Haberleri

Kurnaz hırsızın şaşırtıcı yöntemi: 10 saniye içinde çaldı
Maçta dili boğazına kaçtı
Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım
Kaybedersek bu kötü gidişata ortak olmam, makamları bırakırım
Özgür Özel kadrosunu ilk kez açıkladı