Abdullah Gül’ün ofisinden ''gizli görüşme’ açıklaması

11. Cumhurbaşkanlığı Ofisi’ne ait twitter hesabından "Abdullah Gül, Deniz Baykal'la gizlice görüştü" şeklindeki iddialarla ilgili bir açıklama yapıldı.Açıklamada, "Bugün bir medya organında 11. Cumhurbaşkanımız Sayın...

11. Cumhurbaşkanlığı Ofisi’ne ait twitter hesabından "Abdullah Gül, Deniz Baykal'la gizlice görüştü" şeklindeki iddialarla ilgili bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Bugün bir medya organında 11. Cumhurbaşkanımız Sayın Gül ile ilgili olarak yayınlanan ''gizli görüşme’ haberleri kötü niyetli ve maksatlıdır. Bu ve benzeri yalan haberler son dönemde organize gruplar tarafından bilinçli olarak üretilmektedir. Kamuoyunun dikkatine saygılarımızla sunarız" dedi.

Türkiye gazetesi yazarı Batuhan Yaşar, bugünkü köşe yazısında “''Hayır’ın parlayan yıldızı Deniz Baykal, referandumdan hemen sonra Abdullah Gül ile görüştü'' demişti.

Öte yandan Yaşar aynı yazısında Gül’ün 3 Kasım 2019’da yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına aday olarak çıkarılacağını da ileri sürmüştü. Gül’ün ofisinden yapılan açıklamada yazının bu bölümüne ilişkin herhangi bir ifade kullanılmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

TBMM, Fahiş Fiyatlarla Mücadele ve Uluslararası Anlaşmaları Ele Alıyor
Türkiye Genelinde Bulutlu Hava: 18 İl için Sarı Kodlu Uyarı!
İstanbul'daki 1 Mayıs Gösterilerinde 65 Şüpheliden 38'i Tutuklandı
Kadın Cinayetleri Raporu: Evli Kadınların Yüzde 59'u Eşleri Tarafından Öldürüldü
Masrafı yok diye bol bol ekildi: Sarı altında hasat erken başladı!