Acun Ilıcalı diskalifiye iddialarına cevap verdi! Burnunu çok fena kırmıştı, son karar verildi! Merve Aydın�

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmaları arasında yerini alan Survivor yarışmasında sakatlıklar son dönemlerde parkurların daha zor olmasıyla birlikte artmaya başladı.

Acun Medya tarafından ekranlara getirilen yarışmada her bölüm heyecan giderek artıyor. Finale sadece 3 ay gibi bir süre kalmışken, yarışmada en iyi oyuncular artık yavaş yavaş belli oluyor. Ödüllerin büyüdüğü yarışmada parkurların zorluk dereceleri de artıyor. Özel mimarlar tarafından yapılan bu parkurlara büyük bir emek gösteriliyor. 

Parkurların zorluklarının artmasının hemen yanında, Merve Aydın, Salı günü ekranlara gelen bölümde parkurun bir kısmına çarparak burnunu kırmıştı. Parçalı kırık olduğu öğrenilen Merve Aydın'ın son durumu merak edilmeye başlandı. Bunun üzerine Acun Ilıcalı, Merve Aydın hakkında merak edilenlere bir yanıt verdi.

İletişim oyununda yaşanan bu üzücü olaydan hemen sonra ise birçok haber sitesi, Merve Aydın'ın diskalifiye olduğuna dair paylaşımlar yapmıştı. Fakat Acun Ilıcalı bu iddialara cevap niteliğinde bir açıklama yaptı.

İşte Acun Ilıcalı'dan gelen ilk açıklama!

Acun Ilıcalı, Merve Aydın'ın sağlık durumu hakkında; “Metin Kuş, Santa Domngo'ya giderek Merve'nin burnu için tekrar kontroller yapacak. Ben dün kendisini ziyaret ettim. Durumu iyi ve morali yüksek. Bir an önce de dönmek istiyor. Şimdilik ön gördüğümüz Merve'nin bir süre sonra oyunlara dönebileceği yönünde. Ancak kararı doktorumuz verecek" sözlerini dile getirdi.

Merve Aydın hakkında açıklama yapan Acun Ilıcalı, Poyraz ile ilgili olarak ise "Karar Metin Kuş'un" demişti. İki yarışmacının yaşadığı talihsizlik sevenlerini üzdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bursa'da üretilecek: Yeni Renault Duster tanıtıldı
Renault, C segmentinde rakipsiz yeni bir tam hibrit SUV modeli tanıttı!
Bu araçta uzun far kullanımı sorun olmaktan çıkıyor!
Chery'nin Nisan ayı kampanyası başladı! Çifte kampanya avantajı kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor!
Range Rover'a alternatif olarak şu Jeep modelini alın!