Acun Ilıcalı kararını verdi: O isim diskalifiye oldu mu?

Survivor’a daha ilk geldiği günden bu yana oldukça geniş kitlelere hitap eden ve Gönüllüler takımının yıldızı olan Poyraz, sakatlanmasıyla beraber parkurlarda yer almamaya başladı.

Tv8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor 2021’de beklenmedik bir olay yaşandı. Gönüllüler takımının başarılı yarışmacılarından birisi olan Poyraz’ın beklenmedik sakatlığı akıllara durgunluk verdi. Günlerdir parkurlarda görünmeyen Poyraz’ın sağlık durumu binlerce kişiyi hüsrana uğrattı. Yaşanan sakatlanmanın ardından ise Poyraz’ın sağlık sorununun ne olduğu ve diskalifiye edilip edilmeyeceği araştırılmaya başladı.

Survivor’a daha ilk geldiği günden bu yana oldukça geniş kitlelere hitap eden ve Gönüllüler takımının yıldızı olan Poyraz, sakatlanmasıyla beraber parkurlarda yer almamaya başladı. Bu durum seyircinin dikkatinden kaçmazken herkes konu hakkında detayı bilgi sahibi olmak istedi. Söz konusu sakatlığın ardından Survivor’ın izleyici kitlesi tüm dikkatini Acun Ilıcalı’ya çevirdi. Yoksa Poyraz, Emin’le aynı kaderi mi paylaşıyor.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı