Acun Ilıcalı'dan sert uyarı geldi

Ünlüler ve Gönüllüler konseptinde yapılan Survivor 2021 sezonunun her yeni bölümünde farklı olaylar gündeme gelmeye devam ediyor. Seyirci programı izlerken adeta ekranlara kilitleniyor.

Survivor’ın yayınlanan 41. Bölüm fragmanında yaşanan olay seyirci üzerinde şok etkisi yarattı. Gönüllüler takımında meydana gelen kaosun ardından Acun Ilıcalı son noktayı koydu. Açıklaması ise ekranlarda adeta yankı uyandırdı.

Seyirci kitlesini ekranlara kilitleyen ve her yeni bölümünde son derece dikkat çekici olaylar yaşanan Survivor’ın yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı’nın verdiği tepki ada konseyinde adeta yankılandı. O yarışmacının sözlerinin ardından sinirlerine hakim olamayan Ilıcalı, tüm dikkatleri üzerine çekti.

Son zamanlarda Ünlüler ve Gönüllüler takımında sık sık meydana gelen tartışmalar seyircinin afallamasına neden olmuş ve herkes bu durumun düzelmesi gerektiğini temenni etmişti. Fakat beklentiler tam tersine bir seyir gösterdi. Yarışmacılar durulmak yerine daha fazla tartışmaların çıkmasına sebebiyet verdi.

"Ben eğer arasam neler bulurum…”

Survivor’ın yayınlanan yeni bölüm fragmanında Gönüllüler takımının yarışmacısı Hanzade’nin, “Ben eğer arasam neler bulurum beni motive edecek. Yani neler bulurum, her gün oluyor!” sözleri ekranlarda adeta yankı uyandırdı. O sözlerin ardından bir gerçeği vurgulayan Acun Ilıcalı, tüm dikkatleri üzerine çekti.

Hanzade’nin sözlerinin ardından ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, “Senin, ben takılsam nelere takılırdım diye anlattığın cümlenin arkasında 3 tur kriz dönmüş.” ifadelerine yer verdi. Bu sözlerin ardından son zamanlarda adada meydana gelen tartışmalardan canı sıkılan Acun Ilıcalı’nın neredeyse tüm takımı değiştirmek isteyebileceği, sosyal medyada konuşulmaya başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor
Büyük Çinli otomobil üreticisi Türkiye pazarına geri dönmeye hazırlanıyor!
Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu
Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi