Ahmet Hakan: Şeyh Sait, Türk tipi başkanlık sistemi uğruna mı ayaklandı?

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, AKP Diyarbakır İl Başkanlığı'nın hazırladığı, 'Her Evet Şeyh Sait ve arkadaşlarına bir Fatiha'dır' pankartını eleştirdi. Hakan, "Referandumun Şeyh Sait ve arkadaşlarıyla ne alakası var? Yoksa...

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, AKP Diyarbakır İl Başkanlığı'nın hazırladığı, 'Her Evet Şeyh Sait ve arkadaşlarına bir Fatiha'dır' pankartını eleştirdi. Hakan, "Referandumun Şeyh Sait ve arkadaşlarıyla ne alakası var? Yoksa maddeler arasında Şeyh Sait ve arkadaşlarının itibarını iade etme maddesi var da biz mi göremedik?" diye sordu.

"AK Parti Diyarbakır Teşkilatı pankart asmış. Diyor ki pankartta: 'Her evet Şeyh Sait ve arkadaşlarına bir Fatiha’dır.' Bu durumda sormak farz oluyor" diyen Ahmet Hakan, bugünkü yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Ne oluyor AK Parti?

Şeyh Sait ve arkadaşları, tıpkı Burhan Kuzu Hocamız gibi ömürlerini başkanlık sistemine adamış, parlamenter sistem düşmanı adamlardı da gözümüzden mi kaçtı?

Ne iştir yahu?

*

Hayrola AK Parti?

Şeyh Sait’in ve arkadaşlarının davası, 'Türk Tipi Başkanlık Sistemi' davası mıydı ki… 'Evet' dediğimizde ona ve arkadaşlarına bir Fatiha göndermiş oluyoruz?

Ne iştir yahu?

*

Hayırdır inşallah AK Parti?

Şeyh Sait ve arkadaşları, '18 yaşındakiler de milletvekili olsun, istikrar gelsin, Türkiye büyüsün, beka sorunu çözülsün, koalisyonlar olmasın' falan diye mi ayaklandı?

Ne iştir yahu?

*

Rasgele AK Parti?

Referandumun Şeyh Sait ve arkadaşlarıyla ne alakası var? Yoksa maddeler arasında Şeyh Sait ve arkadaşlarının itibarını iade etme maddesi var da biz mi göremedik?

Ne iştir yahu?"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ankara'nın 40 senedir bitmeyen oteli satıldı: Yeni sahibi çok tanıdık bir isim!
Sadece o şehirde bulunuyor, ‘Osmanlı domatesi’ deniyor: 22 çeşidi 250 bin tane bulunuyor!
129 senedir şifa dağıtıyor fakat kimse bilmiyor! Dünyanın en şifalı suyu oradan fışkırıyor
Hatay’da hak sahipliği itirazları için 15 gün süre tanındı
Modanın odağı: Met Gala gecesi heyecanı! Birbirinden ünlü markalar göz kamaştıracak!