AK Parti İBB Adayı Murat Kurum'dan Trafik Çözümü: Yeni Lojistik Merkezler İstanbul'un Yükü Azalacak

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İSTOÇ'u ziyaret ederek trafik sorunlarına çözüm önerilerini paylaştı. Yeni lojistik merkezler ve dijital pazarlama desteği ile İstanbul'u küresel ticaretin merkezi yapmayı hedefliyor.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İSTOÇ'u ziyaret ederek şehrin trafik sorunlarına yönelik çözüm önerilerini paylaştı. Esnafın taleplerini dinleyen Kurum, şu ifadeleri kullandı:

"İSTOÇ esnafımızın ne isteği varsa biz bir masada oturacağız, o masada karar alacağız, o kararı da uygulayacağız. İstanbul'daki trafik yoğunluğunu azaltmak için yeni lojistik merkezler kuracak, özellikle Mahmutbey kavşağındaki yükü hafifleteceğiz. Ayrıca esnafa dijital pazarlama konusunda destek olacak, İstanbul'u küresel ticaretin merkezi yapmak istiyoruz."

Kurum, İstanbul'un nüfus artışını kontrollü bir şekilde yönetmeyi hedeflediklerini belirterek, "Yeni yerleşim alanları ve lojistik merkezleri ile esnafa büyüme imkanı tanıyacağız. Dijital pazarlama çağında İstanbul'daki tüm esnafa destek olacağız. Küresel ticaretin merkezinin İstanbul olmasını istiyoruz" dedi.

Ayrıca, deprem riskini azaltmak amacıyla altyapı çalışmalarına odaklanacaklarını vurgulayan Kurum, "İstanbul'da değişim zamanı geldi. İstanbul'un her sokağı huzurla dolana kadar çözüm odaklı adımlar atacağız. Milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

4 öğretmenin tacizle suçladığı müdür başka okula tayin edildi
Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal: Başıboş köpekler acısız şekilde itlaf edilmelidir
Tolgahan Demirbaş bana Sinan’ın kalemini kırdılar dedi
Yargıtay'da çifte seçim günü
Ali Yerlikaya duyurdu: 81 ilde 5 gün süren operasyon; 4 bin 995 kişi gözaltına alındı