AKP'de beklenen istifa

AKP’li Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan görevinden istifa etti. Akdoğan’ın adı, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan’ın istifasını istediği altı AKP’li il belediye başkanı arasında geçiyordu.Erdoğan’ın...

AKP’li Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan görevinden istifa etti. Akdoğan’ın adı, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan’ın istifasını istediği altı AKP’li il belediye başkanı arasında geçiyordu.

Erdoğan’ın istifasını istediği belediye başkanlarından İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş istifa etmişti.

İstifası beklenen Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe, Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur halen görevde.

Faruk akdoğan yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi:

“8.5 yıldır yürüttüğüm belediye başkanlığı görevimden başım dik alnım açık olarak ayrılıyorum. Bilinmesini isterim ki bana iki defa AK Parti İl Başkanlığı, 2 defada Belediye Başkan adaylığı görevini tevdi eden Sayın cumhurbaşkanımızın ve partimin her zaman emrinde olacağım. Bu görev bana tevdi edilirken nasıl heyecanlandıysak bugün de aynı heyecanla görevimden ayrılıyorum. Bu kararımın ülkem, partim, şahsım ve özellikle de hizmet etmekten gurur duyduğum Niğde için hayırlara vesile olmasını diliyor, mesai arkadaşlarımdan ve Niğde halkımızdan haklarını helal etmesini istiyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Elle Yapılıyor, 25 Dakika Bekletiliyor: Taleplere Yetişemiyor!
Meteoroloji'den açıklama: Salıdan itibaren sıcaklıklar artacak
Çikolatadaki kriz onu da vurdu: Sıvı altında kıtlık alarmı!
'Kobra Murat'ın Nasıl Ortaya Çıktığını Bir Bir Anlattı!
Jean Paul Sartre ve Aime Cesaire!