AKP'den ihraç edilen başkan: Vebalıymışım gibi beni bıraktılar

Meydan, 2015’te Iraklı bir işadamına, turizm tesisi yapılmak üzere 243 dönümlük arazinin usulsüz olarak verilmesiyle ilgili sözleşme yapmakla suçlanarak ihraç edilmişti. Basın toplantısı düzenleyen AKP’li başkan, işadamının...

Meydan, 2015’te Iraklı bir işadamına, turizm tesisi yapılmak üzere 243 dönümlük arazinin usulsüz olarak verilmesiyle ilgili sözleşme yapmakla suçlanarak ihraç edilmişti. Basın toplantısı düzenleyen AKP’li başkan, işadamının kayınbiraderiyle yanına gelerek yatırım yapmak istediğini söylediğini, bunu AKP’li bir vekile “Yatırımcı var ve adam ciddi'' diyerek ilettiğini, vekilin de “Tabii ki olabilir'' dediğini söyledi.

Meydan, 2016’nın yaz aylarının sonunda ''mafya türü’ insanların aradığını, “Siyasi hayatını bitiririz'' dediklerini ancak bunu önemsemediğini ifade etti. AKP’li başkan “2017 yazının sonunda genel merkezden arayıp beni çağırdılar. Beni genel merkeze şikayet etmişler. Üç-dört ay Ankara’ya gidip geldim. Para tahsil etmişler ve üstüme de geldiler. Müfettiş de geldi. Müfettişin raporunu beklemeden partiden attılar. Şimdi durum yargıya taşınıyor. Ben de yargıya taşınmasını istedim. Müfettiş para konusunda bir şey bulamadı. İyi niyet sözleşmesi olarak görülen bu mutabakatın hata olduğu söylendi. Bunu benim heyecanıma vermeleri gerekiyor. Kendi mücavir alanımda yatırım yapılmasını istedim. Devasa projeydi. Ben böyle olacağını bilsem, böyle bir sözleşme yapmazdım.'' şeklinde konuştu.

Meydan, ''iyi niyet sözleşmesi’ dediği sözleşmenin içeriğini toplantıda gazetecilerle paylaşmadı. Bu nedenle sözleşmede hangi maddeler var bilinmiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Alp Dağlarına bile 1000 basacak güzellik: Giden asla dönmek istemiyor!
Edebiyatın "rock yıldızı" Paul Auster hayatını kaybetti
Ankara'daki ekmek zammına vatandaşlardan tepki geldi: "Bu nasıl bir vicdansızlık?"
TGC, 1 Mayıs'ta İstanbul'da Gazetecilere Yönelik Polis Müdahalesini Sert Bir Şekilde Kınadı
Bayburt ve Çevresinde Beklenen Kuvvetli Yağışlar İçin Meteorolojiden Uyarı: Dikkatli Olun!