AKP'li belediyenin salonunda Atatürk'ü kapattılar şeriat çağrısı yaptılar

Geceye Suriye'de savaşan cihatçı gruplardan Sultan Abdülhamid Tugayı Komutanı Ömer Abdullah da katıldı. Gecede Atatürk'ün fotoğrafı üzerinde Arapça yazılar bulunan bayrakla kapatıldı.Odatv'de yer alan habere göre, Organizasyon...

Geceye Suriye'de savaşan cihatçı gruplardan Sultan Abdülhamid Tugayı Komutanı Ömer Abdullah da katıldı. Gecede Atatürk'ün fotoğrafı üzerinde Arapça yazılar bulunan bayrakla kapatıldı.

Odatv'de yer alan habere göre, Organizasyon Malatya Belediye Başkanlığı'na ait salonda yapıldı. Gecede Suriye'deki iç savaşta cihatçı gruplardan Abdulhamid Tugayı komutanı Ömer Abdullah ve Anadolu Selçuklu Ocakları Derneği Başkanı Ayetullah Geçen ile birçok vatandaş katıldı.

Organizasyonda sık sık tekbir getirilirken, şeriat anayasası talebi dile getirildi.

Sultan Abdülhamid Han tugayı ismini “Ümmet’in Ayşe Annesi'' saldırısıyla Lazkiye kırsalında 300 Suriyeli sivilin gırtlağının kesilmesi ile duyurmuştu. El Kaide’nin Suriye kolu Nusra Cephesi’nin ve Kaide lideri Zevahiri’nin kişisel temsilcisinin kurduğu Ahrar’ın müttefiği olan cihatçı terör örgütünün lideri sadece Suriye içini değil Hatay’da yaşayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını da bizzat Anadolu Ajansına verdiği röportajda, “Hatay’ın Samandağı ve Harbiye kısımlarından olanlar da Suriye savaşında haince davranıyorlar'' diyerek hedef göstermişti.

Salonun önceki hali;

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kadın Cinayetleri Raporu: Evli Kadınların Yüzde 59'u Eşleri Tarafından Öldürüldü
Masrafı yok diye bol bol ekildi: Sarı altında hasat erken başladı!
Ankara' da sağanak yağış sürecek mi? 5 Mayıs 2024 Ankara hava durumu
O bebek maması markasında zararlı madde tespiti edildi: Ürünler toplatılıyor
Popüler mama markasında zararlı madde: Toplatılıyor!