AKP'li üye, Tanju Özcan'a su şişesi fırlattı

Depremzedelere yapılacak yardımların ve kredi yetkisinin görüşülmesi için olağanüstü toplanan Bolu Belediye Meclisi'nde tansiyon yükseldi. Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Üyesi Hacer Çınar, Tanju Özcan’a su şişesi fırlattı.

Bolu Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağanüstü toplantısında Adıyaman'daki depremzede vatandaşlar için yapılacak yardım çalışmaları gündemiyle toplandı. Toplantı sırasında Adalet ve Kalkınma Partisi grubu ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında gerginlik yaşandı.

Toplantıda yardımlarda kullanılmak üzere 99 milyon liralık kredi başvurusu yapılabilmesi için Başkan Özcan’a yetki verilmesi de görüşüldü. Adalet ve Kalkınma Partisi grubunun söz konusu krediye karşı çıkması üzerine Meclis'te tansiyon yükseldi.

Su şişesiyle saldırdı

Konuşmaların akabinde, Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Uğur Akbay ve Özcan arasında atışma başladı. İkili arasında sözlü tansiyonun yükselmesiyle Başkan Özcan, oylamayı başlattı. Oylama sırasında Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Üyesi Hacer Çınar, önünde bulunan su şişesini Özcan’a fırlattı. Çınar’ın saldırısı sonrası salona zabıta ekipleri geldi. Çınar, salondan çıkmaya hazırlanırken, yeniden Özcan’a saldırıda bulundu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Video Haberleri

Kurnaz hırsızın şaşırtıcı yöntemi: 10 saniye içinde çaldı
Maçta dili boğazına kaçtı
Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım
Kaybedersek bu kötü gidişata ortak olmam, makamları bırakırım
Özgür Özel kadrosunu ilk kez açıkladı