Aleyna Tilki'nin aldığı kıyafetler dudak uçuklattı

Geçtiğimiz günlerde son derece çarpıcı açıklamalarda bulunan Aleyna Tilki, sürekli olarak dünyaca bilinen bir şarkıcı olduğunu dile getiriyordu.

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettirmeyi başaran Aleyna Tilki, aktif bir kullanıcı olmasıyla beraber gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Henüz çok genç bir sanatçı olması takdire şayan görülürken şimdilerde sadece Türkiye’ye değil yurt dışına da sesini duyuran Aleyna Tilki’ye milyonlarca mesaj gidiyor. Fakat ünlü şarkıcının geçtiğimiz gün giydiği kombinin fiyatı eleştiri almasına neden oldu.

Genç ve başarılı ünlülerden birisi olan Aleyna Tilki, henüz 20 yaşında olmasına rağmen kariyer hayatında üst noktalara çıkmaya devam ediyor. Şimdilerde yaptığı projelerle milyarder olma yolunda ilerleyen ünlü şarkıcının geçtiğimiz gün giydiği 3 parça kıyafet için ödediği meblağ akıllara durgunluk verdi. Binlerce kişi verilen paraya ardı arkası kesilmeyen yorumlar gönderdi.

Sadece bir çanta 6 asgari ücret parası…

Geçtiğimiz gün Bebek’te objektiflere takılan Aleyna Tilki’nin üzerindeki kıyafetler tüm dikkatleri üzerine çekti. Ünlü şarkıcının Yves marka montu için 11,450 TL, Valentino çizmesi için 13.750 TL ve Miu Miu çantası için de 20.000 TL ödediği ortaya çıktı. Sadece bir çantası 6 asgari ücret parası olan Tilki’nin kombini için toplam 45,200 TL harcadığını duyanlar şaşkınlığına engel olamadı.

3 parça kıyafet için toplamda 45,200 TL harcayan Aleyna Tilki, gündemde adeta deprem etkisi yarattı. Milyonlarca kişi ünlü şarkıcının 3 parça için gereksiz harcama yaptığını belirterek, “Ne gerek var bu kadar pahalı şeylere?”, “45 milyar çöp olmuş yani şu üç parçayla!” sözlerini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Tesla Cybertruck'ın Türkiye tarihi belli oldu!
İkinci el araba alacaklar elini çabuk tutsun: Zam dalgası geliyor!
Artık herkes Mercedes-BMW-Audi yerine bunu alacak!
Ucuz premium araç isteyenler dikkat! Lexus LBX Türkiye pazarına giriyor
Aston Martin, Alonso'nun Çin'de aldığı ceza için inceleme talep etti