Ali Kemal Kakışım Twitter’da bilinen adıyla ‘’Yazan Adam’’

Ali Kemal Kakışım, ‘’Yazan Adam’’ hakkında tüm merak ettikleriniz burada…

Ali Kemal Kakışım kimdir?


Trabzon doğumlu Ali Kemal Kakışım, Twitter’da aforizma sözler denilince akla önde gelen isimlerinden bir tanesi. Attığı her tweet, binlerce kişinin favorileri arasında yer almakta. Trabzon’ da yaşayan Ali Kemal Kakışım, yengeç burcuna sahip olup yüzme ve fitness sporlarıyla oldukça yakından ilgileniyor. 2013 yılından bu zamana kadar aktif olarak Twitter kullanıcısı olan Ali Kemal Kakışım, Twitter’ da tanılan adıyla ‘’Yazan Adam’’ paylaştığı tweetlerle dikkatleri üstüne toplamayı başardı. Aynı zamanda yüz binlerce kişinin duygularına da tercüman oldu. Yerini kimselere kaptırmayan, beğenilerek takip edilen Ali Kemal Kakışım en yakın zamanda kitap müjdesini de verdi. Pandemi sürecinde herkesin evde canının sıkıldığını belirten ‘’Yazan Adam’’  süreci daha güzel değerlendirmek adına her yaştan insanı kitap okumaya davet ediyor.

Soysal medyayı sık kullanan biri olarak sosyal medyanın bireylere ve topluma etkisi var mı sizce ?

-Kesinlikle var. Çünkü asıl haberin kaynağı sosyal medya. Herkese çok kısa bir sürede ulaşabilme imkanı sunuyor. Hızlı bir iletişim ağındayız ve herkes her yerde sosyal medyayayı kullanıyor ve doğru kullanıldığında ciddi yararları var. Bu yararlarının yanında hızlı bir şekilde tüketilebilen sosyal medya yanında zararlarını da getirmiyor değil. Bilgi kirliliği maalesef çok fazla. Ama bu zararları aza indirip sosyal medyayı kullanmak bizim elimizde. 

Ayrıca Instagram’ da yüksek takipçi kitlesine sahip olan Ali kemal Kakışım, paylaştığı fotoğraflarla da ilgi odağı olmayı başarıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Bela göz göre göre gelmiş: Lisede güvenlik görevlisine 5 çocuğa cinsel istismar suçlamasıyla dava
6 hükümet konağı ihalesi 825 milyon TL
Ankara'nın 40 senedir bitmeyen oteli satıldı: Yeni sahibi çok tanıdık bir isim!
Sadece o şehirde bulunuyor, ‘Osmanlı domatesi’ deniyor: 22 çeşidi 250 bin tane bulunuyor!
129 senedir şifa dağıtıyor fakat kimse bilmiyor! Dünyanın en şifalı suyu oradan fışkırıyor