Alican Uludağ: İşlemler geciktikçe kaçma ihtimalleri artıyor

Gazeteci Cüneyt Özdemir, sosyal medya hesabından isim vermeden, “Rüşvet verdiler ve kaçıyorlar” diye sitem ederken, gazeteci Alican Uludağ da, “İşlemler geciktikçe kaçma ve kanıt karartma ihtimalleri artıyor” diyerek uyardı.

“Kara para aklama” ve “vergi kaçırma” iddialarıyla MASAK’ın hazırladığı raporun peşinden mal varlıklarına el konulan ve yurt dışına çıkış yasağı getirilen Polat çiftinden Dilan Polat, sosyal medya hesaplarından Instagram hesabını kapattı.

Cüneyt Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Namuslu yargı, emniyet mensupları çaresizce seyrediyor. Rüşvet verdiler ve kaçıyorlar… Mızrak çuvala sığmaz.. Emniyette , avukatlarda, savcılarda, hakimlerde herkes tek tek afişe olacaktır bu hikayede” ifadelerini kullandı.

Özdemir’in paylaşımını alıntılayan Alican Uludağ, “Dilan Polat ve eşi hakkında şu an yurt dışı çıkış yasağı var. Emniyetin onları 7/24 izlediğini düşünüyorum. Ancak gözaltı vs yapılması için dosyasının Çağlayan Adliyesinden Anadolu Adliyesine gönderilmesi gerekiyor. İşlemler geciktikçe kaçma ve kanıt karartma ihtimalleri artıyor” dedi.

Yargı Haberleri

Mahkemenin bugün karar vermesi bekleniyor
Yurdun bir kısmına bahar diğer kısmına sağanak gelecek
Tribün kapatma cezası kaldırılıyor
Yargıtay'dan ÇHD davasında kısmi bozma ve onama
Çorlu tren faciası davasında karar çıktı