Altın Testere ödülü sahibini buldu

Yaşam savunucularının internet üzerinden halkın açık oylamasına sunduğu ve bu yıl ilk defa düzenlenen Altın Testere Ödülü oylamasının kazananı belli oldu.Her geçen gün yeni bir yağma projesiyle adını duymaya alıştığımız,...

Yaşam savunucularının internet üzerinden halkın açık oylamasına sunduğu ve bu yıl ilk defa düzenlenen Altın Testere Ödülü oylamasının kazananı belli oldu.

Her geçen gün yeni bir yağma projesiyle adını duymaya alıştığımız, adı “ülkenin sahibi''ne çıkmış, AKP’nin yağma ve talan ortağı Cengiz Holding oylamaya katılan yaşam savunucularının da takdiriyle bu toprakların gördüğü en acımasız şirket olarak açık arayla Altın Testere’yi kazandı.

Cengiz Holding’in icraatlerini hatırlayalım: İstanbul 3. Havalimanı ve 3. Köprü, Cerattepe Altın Madeni, Akkuyu Nükleer Santrali, Karabiga Termik Santrali, Yusufeli Barajı ve HES, Ilısu Barajı ve HES, İstanbul Maltepe Dolgu Projesi, Hüseyin Avni Paşa Korusu ve dahası ve tabi ki telefonlardan millete sövmeleri…

Cengiz Holding toplam oy sayısının yaklaşık yüzde 50’sini alarak birinciliğe oturdu. En yüksek oyu alan şirketler arasında ikinci sırada Ilısu Barajı ile Hasankeyf’i sulara gömmeye niyetli Nurol İnşaat, üçüncü sırada ise kaçak Maslak 1453 ile Fatih Ormanı’na gölge düşüren Ağaoğlu Şirketler Grubu yer alıyor.

Kuzeyormanlari.org

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Mayıs ve Erdoğan'ın Taksim öfkesi
Burcu Köksal, belediyede 'kayıt cihazı ve gizli kamera' olduğunu iddia etmişti: Vali yanıtladı
Taksim tam olarak özgür olana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz
Nihal Candan'dan eleştirilere yanıt: İnsanlar bizden nefret ettiği için ömür boyu mu yatacağız
Ankara’da sağanak yağış: Evleri su bastı, araçlar yolda mahsur kaldı