Anne ve oğulları fuhuş operasyonunda yakalandı

İhbar üzerine uzun süredir takipte olan Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, Kırıkkale Üniversitesi'nin de bulunduğu Yahşihan'da bir apartman dairesine baskın yaptı.Özbekistanlı N.A adlı 57 yaşındaki kadın...

İhbar üzerine uzun süredir takipte olan Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, Kırıkkale Üniversitesi'nin de bulunduğu Yahşihan'da bir apartman dairesine baskın yaptı.

Özbekistanlı N.A adlı 57 yaşındaki kadın ve oğulları 32 yaşındaki O.A ile 30 yaşındaki H.A, gözetleyici görevini yapan Türk kökenli 42 yaşındaki Y.Y ile fuhuş yaptığı belirlenen 40 yaşındaki Özbekistan uyruklu G.I ve Kırgızistanlı 30 yaşındaki Z.Z ile G.H, yapılan operasyon kapsamında yakalandı. Fuhuş yapan ve yaptıran yedi kişi, ifadelerinin alınması ardından adliyeye sevk edildi.

N.A ve çocukları O.A ile H.A, fuhuş yaptırmak suçundan tutuklanarak Keskin Cezaevi'ne gönderilirken Kırgızistanlı G.C ve Z.Z ile Özbekistanlı G.I için sınırdışı etme kararı verildi. Y.Y, adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Stresi Azaltmanın Pratik Yolları: Günlük Hayatın Kolay Reçetesi
Yalnızca 1 damla sürün et benlerinden kurtulun!
Aldığınız çilek dolapta birkaç gün dayansın: İşte o yöntem!
Bu yöntemle kediniz koltuklarınızı tırmalamayacak!
50 senelik turşucuların yöntemi! Turşu bozulmadan çıtır çıtır kalıyor