Arda Kural Ahmet Kural ile karıştırılınca çıldırdı!

Ahmet Kural''ın Sıla''ya uyguladığı şiddet gündeme bomba gibi düşerken, Ahmet Kural ile aynı soyadını paylaşan Arda Kural sosyal medyada çok karıştırılınca şakayla karışık sert bir cevap verdi.

Şarkıcı Sıla'nın sevgilisi Ahmet Kural tarafından şiddet görmesi tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Birçok ünlü isim ve takipçi sosyal medya hesaplarından Ahmet Kural'a tepkili mesajlar atarken Sıla'ya da destek oldular. Manken sunucu Çağla Şikel de Sıla'ya destek olan ünlü isimler arasında.

Çağla Şikel Instagram hesabından "Geçmiş olsun dünya güzeli" diyerek Sıla'ya destek oldu. Ancak Şikel, yaptığı paylaşımda Ahmet Kural yerine oyuncu Arda Kural'ın adını yazınca bir anda alay konusu oldu.

ARDA KURAL'DAN CEVAP GECİKMEDİ

Çağla Şıkel'in yaptığı paylaşıma ilk tepki ise paylaşımda adı geçen Arda Kural'dan geldi. Twitter'dan açıklama yapan Arda Kural, "Hangi ara Sıla'yı dövmüşüm hatırlamıyorum, sevgili olduğumuzu bile şimdi öğreniyorum." dedi.

ARDA KURAL: BANA KÜFÜR EDİP DURMAYIN

Arda Kural, Arda Turan ve Ahmet Kural isimleriyle karıştırıldığı için sosyal medyadan bir açıklama daha yaptı. Kural, "Arkadaşlar Berkay'ı döven Arda Turan, Sıla'yı döven Ahmet Kural. Bana küfür edip durmayın" şeklinde bir mesaj daha paylaştı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Yalnızca 1 damla sürün et benlerinden kurtulun!
Aldığınız çilek dolapta birkaç gün dayansın: İşte o yöntem!
Bu yöntemle kediniz koltuklarınızı tırmalamayacak!
50 senelik turşucuların yöntemi! Turşu bozulmadan çıtır çıtır kalıyor
Artık düğünlerde 'Kim, ne taktı?' derdi bitti: İşte yeni dönem!