Arka Sıradakiler Dizisinin Gamze'siydi... Borçlarını Ödeyemediği İçin Türkiye'yi Terk Ediyor!

Gişe rekorları kıran ve milyonlarca seyirciyle buluşan Ayla ve Müslüm filmlerinin yapımcısı olan Mustafa Uslu, Neşet Ertaş'ın yaşamını anlattığı filmin vizyona girişinin yasaklanması sebebiyle borç krizine girdiğini açıkladı.

Mustafa Uslu, gişe rekorları kıran ve milyonlarca seyirciyle buluşan Ayla ve Müslüm filmlerinin yapımcısı olarak tanınmaktadır. Ancak, Neşet Ertaş'ın yaşamını anlattığı bir filmin vizyona girişinin yasaklanması sebebiyle Mustafa Uslu borç krizine girdiğini açıkladı.

Film için yaklaşık 4.5 milyon dolar harcayan Uslu, Ertaş'ın mirasçılarının açtığı dava sonucu filmi yayınlayamadığını ve icra takibi başlatıldığını belirtti. Bu nedenle Türkiye'yi terk etmek zorunda kaldığını ifade etti.

2016 yılında yapımcı Mustafa Uslu ile evlenen Sinem Öztürk'ün de bu durumdan etkilendiği ve Almanya'ya taşınacağı öğrenildi. Çiftin bu birliktelikten 2019 yılında 'Mustafa' ve 'Kemal' isimli ikiz bebeklerinin dünyaya geldiği bilinmektedir.

"SERDAR ORTAÇ'IN KUMAR BORCUNU 7 DEFA YAPILANDIRAN BANKALAR..."

Filmi yayınlanamadığı için bankadan çektiği krediyi dahi ödeyemeyen Mustafa Uslu, 2. Sayfa'ya yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'de film çekmek çok zor iş. Neşet Ertaş filmine 4.5 milyon dolar harcamıştık. Rahmetli Neşet Ertaş'ın mirasçıları kişilik haklarının ihlal edilmiş olduğu gerekçesiyle dava açtı. Maalesef davanın görüldüğü mahkeme tarafınca filmimiz dahi izlenmeden, bilirkişi raporu dahi alınmadan vizyona girmesi engellendi. Bu sebeple bankadan film için çekmiş olduğumuz kredi borçlarımı ödeyemedim, icralık oldum.



Serdar Ortaç'ın kumar borcunu 7 defa yapılandıran banka benim isteğimi maalesef kabul etmedi. Çocuklarımın okul taksitini dahi ödemekte zorlanıyorum, kiralık otomobile biniyorum. Çok sevdiğim ülkemi ailemle birlikte terk etmeye karar verdim. Üzgün ve boynu bükük gidiyoruz. Almanya'da yaşayacağız. Bundan sonraki hayallerimizi orada gerçekleştirmeye çalışacağız, hoşça kalın."



 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Oxford Araştırmacılarından Kara Deliklerde "Dalma Bölgesi" Keşfi
Bütün kiri mıknatıs gibi çeken o yöntem: Kızartmalarda işinize yarayacak!
Spotify'a 'telif' davası: ABD'de davalık oldu
Aracınıza kaynar su dökmeyi hiç denediniz mi?
Düğünde geline dolardan yapılmış pelerin taktılar!