Arnavutköy’de çiğ köfte alma bahanesiyle iş yeri sahibine ateş etti!

Arnavutköy’de bir kişi çiğ köfte alma bahanesiyle girdiği iş yerinde, siparişi hazırlayan iş yeri sahibinei kurşun yağmuruna tuttu. Saldırgan olay yerinden kaçarken, bacağından yaralanan iş yeri sahibi saldırganı kovalamaya çalıştı.

12 Ocak Çarşamba günü Arnavutköy’de yaşanan olayda, Barış B. kendisine ait çiğ köfte dükkanını öğlen saatlerinde açtı. Dükkanın açılmasıyla birlikte içeri giren, yüzündeki maske ve giydiği yağmurlukla kimliğini saklamaya çalışan bir kişi çiğ köfte almak istediğini söyledi. İş yeri sahibi verilen siparişi hazırlamak için tezgaha geçip işe koyuldu.

Bu sırada çevreyi kontrol eden kişi, cebinden çıkardığı silahı Barış B.’nin bacaklarına doğru peş peşe ateşledi. Kurşunların hedefi olan Barış B., bacağına isabet eden 2 kurşunla yaralandı. Yaralı iş yeri sahibi tezgahtaki malzemeleri silahlı saldırgana savurmaya başlayınca saldırgan koşarak iş yerinden kaçtı. Bacağından yaralanan adam silahlı saldırganın peşinden koştu. Yaralı adam takibi fazla sürdüremedi, saldırgan kaçtı.

Saldırı anı ve sonrasında yaşananlar güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken yaralı Barış B., Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Barış B.’nin sağlık durumunun iyi olduğu   silahlı saldırı sonucu kaçan kişiyi yakalamak için çalışmalara ara vermeden başlandığı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten o yöntemle belirledi!
Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi: Yol trafiğine kapatıldı
Sevgililerin tartışması kanlı bitti! Kadın, erkeği bıçaklayarak öldürdü
Nihal Candan tahliye edildi! Son dakika!
Esra Erol'da çocuk gelin skandalı: 14 yaşındaki kız, başlık parasıyla satılmış