Atalay Filiz, Ankara'da işlediği iki cinayetten tutuklandı

Mahkeme, ayrıca Filiz’in akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespit edilmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilmesine karar verdi.Ankara’daki cinayetleri kesinlikle tasarlamadığını söyleyen Filiz, “Gazeteler...

Mahkeme, ayrıca Filiz’in akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespit edilmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilmesine karar verdi.

Ankara’daki cinayetleri kesinlikle tasarlamadığını söyleyen Filiz, “Gazeteler üzerinden bana mesaj verildi, gizli bir güç beni kolluyordu'' şeklinde ifade verdi.

ANKARA’DAKİ MAHKEME CEZAEVİNE YAZI YAZDI

İstanbul’daki cinayete ilişkin tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne gönderilen Filiz için Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi talimatla ifadesinin alınması amacıyla yazı yazdı. Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi devam eden davaya ilişkin Silivri Cezaevi’ne yazı yazarak Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile ifadesinin alınmasını istedi.

AVUKAT YİRMİNBEŞOĞLU’NDA ISRAR ETTİ

Ankara’daki Ağır Ceza Mahkemesi Fatma öğretmenin ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında Anadolu Adalet Sarayı’nda ifadesi alınan Filiz’in ifade örneklerinden birer suret de istedi. Atalay Filiz, Anadolu Adalet Sarayı’nda vermiş olduğu ifadesinde Ankara’da işlediği iddia edilen cinayetle ilgili beyanlarda bulunmuştu. Filiz’in ifade vermek için  Ankara Barosu’nun görevlendirdiği avukatı istemeyerek, yanında İstanbul Barosu’nun görevlendirdiği avukat Vildan  Yirmibeşoğlu’nu istedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ankara'nın 40 senedir bitmeyen oteli satıldı: Yeni sahibi çok tanıdık bir isim!
Sadece o şehirde bulunuyor, ‘Osmanlı domatesi’ deniyor: 22 çeşidi 250 bin tane bulunuyor!
129 senedir şifa dağıtıyor fakat kimse bilmiyor! Dünyanın en şifalı suyu oradan fışkırıyor
Hatay’da hak sahipliği itirazları için 15 gün süre tanındı
Modanın odağı: Met Gala gecesi heyecanı! Birbirinden ünlü markalar göz kamaştıracak!