Bakan gelinen durumu özetledi: Tayyip Bey bana 'muhtar olacaksın' dese...

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde AKP İlçe Başkanlığını ziyaret eden Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, gece gündüz demeden 2019 seçimleri için şimdiden...

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde AKP İlçe Başkanlığını ziyaret eden Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, gece gündüz demeden 2019 seçimleri için şimdiden çalışmak gerektiğini söyledi.

''Bir bakan olarak değil, bir büyükleri olarak her zaman vatandaşların ve partililerin emrinde olduğunu'' ifade eden Fakıbaba, "AK Parti demek koltuk sevdalısı olan insanlar topluluğu değildir. Biz halkın hizmetkarıyız. 15 yılda çok güzel hizmetler yaptık, bundan sonra da bu hizmetlerimiz devam edecek inşallah" dedi.

'BANA SEN MUHTAR OLACAKSIN DESE...'
2019 yılında kendileri için çok önemli seçim olduğunu aktaran Fakıbaba, "Bu seçimde kalbini vermeyen dava adamı olamaz. Öyle bir dönemden geçiyoruz ki Tayyip Bey'in kaybetmesi demek Türkiye'nin kaybetmesi demektir. Tayyip Bey bana sen muhtar olacaksın dese, söz veriyorum aday olurum. Bizim için önemli olan makamlar değil, davamız. Şanlıurfa ve bütün ilçeleriyle çalışıp Cumhurbaşkanımızı inşallah Başkan yaptıracağız. İnsanları seviyoruz kim hangi partiye oy verdi demeden herkese aynı hizmeti götüreceğiz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Cengiz Bozkurt: 'Leyla ile Mecnun'un Yeni Sezonu Çekilmemeli'
Dünyanın en ünlü mutfakları arasında Türk mutfağı kaçıncı sırada yer alıyor bakın!
O İsim de Kadroda: Bahar Dizisine Flaş Transfer! Yasemin Kay Allen Geliyor!
Kredi Borcunu Emekli Maaşıyla Ödeyenlere Yargıtaydan Emsal Karar Geldi!
İŞKUR'un verilerine göre, önümüzdeki on yılda bu mesleklerin talebi artacak!