Baraj dizisinin final bölümü ifşalandı! Mutlu son olmayacak, her sır ortaya tek tek dökülecek! Meğer Nazım...

FOX TV ekranlarının entrikası bol olan dizinin final bölüme ait detaylar ortaya çıktı. Salı akşamlarının yıldız dizilerinden biri olan Baraj dizisi; Masumlar Apartmanı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi güçlü dizilerin yanında daha fazla dayanamamıştı.

Yasak Elma dizisiyle entrika konusunda yarışacak kadar başarılı olan yapım, kısa bir süre önce hikaye değişikliğinden dolayı reytinglerde düşüş yaşamıştı. Yayın hayatına ilk başladığında seyircilerini etkisi altına alan dizi pandemiden dolayı kısa bir ara vermiş fakat ekranlara yeniden döndüğünde seyircisini aynı yerinde bulamamıştı.

Kısır döngüye giren dizi bu durumdan kurtulmak için 2 yıl ileri gitmişti. Sırlar ve saklanan yasaklarında karakterlerle iki yıl ileriye gitmesi seyirciyi şaşırtmış ve yeniden Baraj dizisini izletmişti fakat son zamanlarda dizi artık ayakta duramaz hale geldi ve 39. bölümünde final yapma kararı aldı.

Ekranlara Salı akşamı gelecek olan Baraj dizisinin 38. bölümüne ait fragmansa kısa bir süre önce yayınlandı. Fragmanda ise final bölümü resmen ifşalandı. Bahar ve Tarık'ın aralarında bir anlaşma yaptığını bu yüzden evlendiklerini duyan Nazım koşarak Nehir'in yanına gitti fakat işler istenilen gibi olmadı.

Tarık ise intikam almak için Nazım'ı Bahar'ın yanına çağırdı. Bahar'ın bıçaklanmış olduğunu gören Nazım ise yardım etmek amacıyla yanına yaklaştı. Fakat Tarık tamda o sırada polisleri arayarak; "Burada bir çift kavga ediyor. Kadın 'Yardım edin' diye bağırıyor" sözlerini dile getirdi.

Tek amacı Bahar'a yardım etmek olan Nazım'ın finale bir bölüm kala hapsa girmesi ise dengeleri değiştirdi. Final bölümünde mutlu sonun olmayacağını gösteren Baraj dizisi seyircisini şok edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı