Barbie filmi yakında vizyonda

Margot Robbie, Issa Rae, Simu Liu ve America Ferrera, Mattel’in yakında çıkacak olan Barbie filminden ilham alan yeni bebek koleksiyonuna yorumlar yaptı.

 Oyuncak üreticisi yeni seriyi 1 Mayıs Perşembe günü piyasaya sürerken, Entertainment Tonight tarafından hazırlanan bir videoda oyunculara kendi oyuncak bebekleri gösterildi.

Robbie’nin “mükemmel gün” kıyafeti içindeki Barbie versiyonu, Rae’nin “başkan” temalı bebeği ve altın ve beyaz disko eşofmanlı Liu’nun Ken bebeği gibi dokuz oyuncak bebek içeren koleksiyon film ile birlikte piyasaya sürülecek.

Greta Gerwig’in filminde ana bebeği oynayan Robbie’nin ayrıca filmde görünen diğer kıyafetlere sahip iki bebeği daha var. Yeni serideki bebeklerin kıyafetleri arasında metalik mücevherler ve altın topuklu ayakkabılar ile altın payetli bir disko tulumu yer alıyor. Ayrıca bir kovboy şapkası ve botları ile Batı temalı pembe kot yelek ve kloş kot pantolon yer alıyor. Robbie, bebeğin kıyafetlerinin “filmde giydiğim kıyafetle inanılmaz derecede uyumlu” olduğunu söyledi.

Yeni koleksiyonda ayrıca Dreamhouse’un mini bir kopyası ve Barbie’nin Hot Wheels’tan pembe RC Corvette’i de bulunuyor. Mattel’de başkan yardımcısı ve Barbie and Dolls’un küresel başkanı Lisa McKnight, filmi şirket için “anıtsal bir an” olarak nitelendirdi.

Meta, personeli haftada en az üç gün ofiste gitmek zorunda kalacak

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Video Haberleri

Kurnaz hırsızın şaşırtıcı yöntemi: 10 saniye içinde çaldı
Maçta dili boğazına kaçtı
Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım
Kaybedersek bu kötü gidişata ortak olmam, makamları bırakırım
Özgür Özel kadrosunu ilk kez açıkladı