Barış imzacısı akademisyene tehdit!

Eskişehir’de Barış İçin Akademisyenler bildirisine imza atan Yrd. Doç. Dr. Uğur Kara’nın kapısına imzalı tehdit içeren bir afiş asıldı. Cumhuriyet’ten Kemal Göktaş’ın haberine göre, imzacı akademisyenlerden olan...

Eskişehir’de Barış İçin Akademisyenler bildirisine imza atan Yrd. Doç. Dr. Uğur Kara’nın kapısına imzalı tehdit içeren bir afiş asıldı. Cumhuriyet’ten Kemal Göktaş’ın haberine göre, imzacı akademisyenlerden olan ve üniversiteye açtığı davayı kazanarak dönen Yrd. Doç. Dr. Uğur Kara’nın odasının kapısına bir adet tehdit içerikli afiş bırakıldı.

“Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza, milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. Ali – Üniversitede terörist akademisyen istemiyoruz – AK Parti Tepebaşı Gençlik Kolları'' yazılı afiş dün sabah fark edildi.

İLK DEĞİLMİŞ

Yrd. Doç. Dr. Kara, sabah odasına geldiğinde özel güvenlik görevlilerinin 3’ü kapısında, biri de duvardaki isminin altındaki 4 afişi kazıdıklarını gördü. Kara, görevlilere yaptıklarının delilleri karartma olduğu uyarısını yaptı. Ancak güvenlik şefi N.A, afişi kazımak zorunda olduklarını söyledi. Kara, kapısına asılan afişlerle ilgili Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Kara’nın dışında bir başka imzacı akademisyenin kapısındaki isminin altına da aynı afişin asıldığı öğrenildi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Sadece o şehirde bulunuyor, ‘Osmanlı domatesi’ deniyor: 22 çeşidi 250 bin tane bulunuyor!
129 senedir şifa dağıtıyor fakat kimse bilmiyor! Dünyanın en şifalı suyu oradan fışkırıyor
Hatay’da hak sahipliği itirazları için 15 gün süre tanındı
Modanın odağı: Met Gala gecesi heyecanı! Birbirinden ünlü markalar göz kamaştıracak!
Soğuk Havayı Seven Mucize Bitki: -19 Derecede Büyüyor, 2 Metreye Ulaşıyor, Hem Ucuz Hem de Verimli