Batuhan Şahindokuyucu’dan Bir Yatırım Haberi Daha Geldi

VRF Group Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Batuhan Şahindokuyucu, mobil teknoloji firmalarından bir tanesine yatırım yapacağını açıkladı.

Yatırım yapılacak olan şirketin henüz adını açıklamayan Batuhan Şahindokuyucu, ülkemizde çok önemli bir konuma ulaşabilecek bir şirket olduğunu ifade etti. Gazetemize verdiği demeçte, ülkemizin de dünyaca popüler bir uygulamaya sahip olmasını istediğini belirten Batuhan Şahindokuyucu, geleceğin mobil dünyada olduğunu savundu.

PR ajansı ve grup şirketlerinin vasıtasıyla ilgili mobil odaklı şirketin daha da büyümesine olanak tanıyabileceklerini ifade eden Batuhan Şahindokuyucu, amaçlarının 2 yıl içerisinde Türkiye’de, 4 yıl içerisinde dünyada ünlü bir marka olmak istediklerini belirtti. Sadece yurt içi servisleri değil aynı zamanda yurt dışı operasyonlarını da geliştirmeye çalıştıklarını belirtti. 

“Ülkemize Bir Katkı Daha Sağlayacağız”

“Ülkemize bir katkı daha sağlayacağız. Daha önceki yatırımlarımızın çok büyük bir çoğunluğu dünyada ünlü birer marka haline gelmeye başladı bile. Özellikle bir tanesinin (İsmini vermeyelim) Amerika, Hollanda, Almanya, Fransa ve Avusturya’da toplam 10 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı var. Bu da mobil odaklı şirkete yapmamız gereken yatırımın önemini çok açık bir şekilde gösterebiliyor.”

“Geleceğe Umutla Bakmak İçin Yatırımlarımızı Büyütmeliyiz”

“Geleceğe umutla bakmak için yatırımlarımızı büyütmeliyiz. İnsanlar daha çok fiziksel hizmet ve operasyonlara yatırım yapabiliyor ancak biz daha çok mobil odaklı şirketlere ve teknoloji şirketlerine odaklanmak istiyoruz. Önümüzdeki 10 yılın yatırım planını çıkarttık. Şimdiye kadar 20’ye yakın teknoloji şirketine yatırım yaptık. Bu sayısı 5 yıl içerisinde 2 katına kadar çıkartmayı ve 10 yıl içinde de 100’e yakın şirkete ulaşmaya çalışacağız. Umutlar ve hayaller bizim her şeyimiz. Bu sebeple dünyada da önemli yatırımlar yapmak istiyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Hırsızlar, Denizli'de Almanya'dan Gelen Çiftin İçki Koleksiyonunu Tüketti!
35 kişinin öldüğü Ezgi Apartmanı davasında kırmızı bülten talepleri reddedildi
Azerbaycan'ın Doğu-Batı Ulaşımındaki Atılımı: BTK Demiryolu Genişliyor
Universal Music Group ile Tiktok anlaşma imzaladı!
Pençe Operasyonu Kahramanı Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen Şehit Oldu