Beyaz TV ROK'u tamamen sildi, ROK bundan soner ne yapacağını açıkladı

Gökçeklerin kanalı Beyaz TV’de yayınlanan ''Beyaz Futbol’ programının dün geceki yayınında moderatör Ertem Şener’in programı “Ergün Penbe’ye bugüne kadar olan katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz, yarın akşam...

Gökçeklerin kanalı Beyaz TV’de yayınlanan ''Beyaz Futbol’ programının dün geceki yayınında moderatör Ertem Şener’in programı “Ergün Penbe’ye bugüne kadar olan katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz, yarın akşam efsane geri dönüyor'' sözleri, sosyal medyada Rasim Ozan Kütahyalı’nın programa geri döneceği iddialarına neden oldu.

Ancak iddiaları yalanlayan Rasim Ozan Kütahyalı, programa katılacak ismin kendisi değil, 71 yaşındaki eski Galatasaraylı futbolcu ve spor yorumcusu Gökmen Özdenak olduğunu ifade etti.

Rasim Ozan Kütahyalı, Ekim 2017’de Beyaz Futbol programında kullandığı “kusturmalı Boşnak saksosu'' ifadeleri tepkilere neden olmuş, Kütahyalı’nın görevine son verilmişti. Kütahyalı yerine programa geçici olarak eski Galatasaraylı futbolculardan Ergün Penbe konuk olmuştu.

'ROMAN YAZIYORUM'
Sosyal medyadaki yorumlar üzerine T24’ün ulaştığı Rasim Ozan Kütahyalı, “Beyaz Futbol Galatasaraylı ağabeyimiz Gökmen Özdenak ile yoluna devam edecek. Hayırlı olsun. Ben bu aralar 2007-17 dönemini çok dürüst ve gerçekçi şekilde anlatan, tüm karakterlerin gerçek isimler olduğu bir roman yazıyorum. Tamamen o konu üzerinde okuyor ve çalışıyorum'' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Bela göz göre göre gelmiş: Lisede güvenlik görevlisine 5 çocuğa cinsel istismar suçlamasıyla dava
6 hükümet konağı ihalesi 825 milyon TL
Ankara'nın 40 senedir bitmeyen oteli satıldı: Yeni sahibi çok tanıdık bir isim!
Sadece o şehirde bulunuyor, ‘Osmanlı domatesi’ deniyor: 22 çeşidi 250 bin tane bulunuyor!
129 senedir şifa dağıtıyor fakat kimse bilmiyor! Dünyanın en şifalı suyu oradan fışkırıyor