Bir Zamanlar Çukurova dizisinin setleri durduruldu

Koronavirüse yakalandığı öğrenilen ünlü ismin sağlık durumu ise milyonlarca kişiyi korkuttu. Durumu ağırlaşan ismin yoğun bakıma kaldırılıp tedavi olduğu da öğrenilen detaylar arasında yerini aldı.

Başrollerinde Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Furkan Palalı, Hande Soral, Kerem Alışık gibi birbirinden yetenekli ve usta isimlerin yer aldığı dizide koronavirüs şoku sevenlerini endişelendirildi. Dizinin yeni bölümünün ekranlara gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Birçok izleyici dizinin yeni bölümüne ait fragmanı görünce rahat bir nefes alsa bile oyuncunun yoğun bakıma kaldırılması şok etkisi yarattı.

Başarılı isimlerin yer aldığı dizide Saniye karakterine hayat veren Selin Yeninci’nin koronavirüs testinin pozitif çıktığı bilgisi gündemde yerini alırken, durumunun ağırlaşarak yoğun bakıma kaldırıldığının da bilgisine ulaşıldı. Dizi çekimleri sebebiyle evinde olmayan ve Adana’da yer alan Yeninci’nin evinde gördüğü tedavi yetersiz kaldı...

Yoğun bakıma kaldırıldı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye karakterine hayat vererek seyirci karşısına çıkan Selin Yeninci’nin sağlık durumu milyonlarca kişiyi endişelendirdi. Adana’da çekimleri devam eden dizinin oyuncusu olan Selin Yeninci’nin evinde gördüğü tedavi yetersiz kaldı ve durumu ağırlaşınca yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi.

Güzel oyuncunun koronavirüse yakalanmasının hemen arkasından dizide yer alan diğer oyuncuların test sonuçları da merak edilen konulardan birisi oldu. Fakat bu konu hakkında dizinin yapımından ya da diğer oyunculardan herhangi bir açıklama gelmedi. Dizide Saniye karakterine hayat veren Selin Yeninci’ninde son durumu merak konusu oldu. Konu hakkında bir açıklama yapmayan Selin Yeninci yayınlanacak olan yeni bölümde yer alıp almayacağı henüz bilinmiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfıra zam gelince satışlar uçtu: İkinci el otomobil satışlarında bayram havası yaşanıyor!
Otomobil almayı düşünenler dikkat! İkinci el otomobil fiyatlarının artması bekleniyor
Mini Cooper'da büyük bir sürpriz: MINI Countryman modeli şimdi 590 bin TL indirimle satışta
Renault Megane, Dacia Duster ve Jogger modellerinde düşük faizli indirim kampanyası
MG'den heyecan verici bir haber geldi! 150.000 TL destek alan o model rakiplerini çatlattı