Bir Zamanlar Çukurova'dan sevenlerini üzecek ayrılık

Ekranların vazgeçilmezi Bir Zamanlar Çukurova dizisine dehşete düşüren olay. Merakla beklenen dizide bir sahne vardı ki seyircilerin kanını dondurdu.

Çok sevilen ve merakla bölümleri beklenen Bir Zamanlar Çukurova dizisi, hayranlarını büyülemeye devam ediyor. Son yaşanan öyle bir sahne vardı ki sadece dizi takipçileri değil gören herkese duygu dolu anlar yaşatmayı başardı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde şok edici o sahne izleyicisinin boğazını düğümledi. ‘’Ciğerimiz yandı’’ ifadeleri sosyal medyada çok konuşuldu. 

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin merakla beklenen 89. bölümü dizi için bir kırılma bölümüydü. Seyircinin hayretler içinde izlediği bu bölümdeki bir sahne ile dizi baştan sona değişmiş oldu. İzleyenlerin gözünden her şey bir film şeridi gibi geçti. Bu dram yüklü sahne ile seyirciyi, Bir Zamanlar Çukurova dizisi için artık başka bir dünya bekliyor.

ATV’nin her bölümde reytinglere koşan dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da yaşanan son olay yürekleri dağladı. #Vazgeçilmez aşk etiketinin sosyal medyada gündem olması da dizi için çok yoğun bir bölüm olduğunu gösteriyor. Demir’in Ümit’ten ayrılması diziden en çok dikkatleri çeken olaylardan bir tanesiydi. Diğer tarafta evliliklerinde yeni bir döneme giren Demir ve Züleyha ise birlikte tatile çıktılar.

Heyecan ve duygu yüklü 89. Bölümüyle Bir Zamanlar Çukurova’da, Perşembe akşamına damgasını vurdu. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin hafızalardan silinmeyecek o sahneleri seyirciye göz yaşları döktürdü. Gerilim ve acı dolu sahneler barındıran Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 90. Bölüm fragmanı ise hemen yayınlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Skywell'in yeni hibrit otomobilinin Türkiye'ye gelişi yakın! Satış tarihi açıklandı
Hyundai Bayon mayıs ayı güncel fiyat listesi
İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!
Nisan ayında Türkiye'de en çok satılan otomobiller belirlendi! İlk sıradaki marka hiç şaşırtmadı
Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor