Bursa'da bin 200 polisle 'Huzur Operasyonu'

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından, bu akşam Türkiye'nin 81 genelinde eş zamanlı olarak yapılan Türkiye Güven Huzur Operasyonu - 3 adı verilen asayiş uygulaması, Bursa'da bin 200 polisin katılımıyla gerçekleşti. Asayiş,...

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından, bu akşam Türkiye'nin 81 genelinde eş zamanlı olarak yapılan Türkiye Güven Huzur Operasyonu - 3 adı verilen asayiş uygulaması, Bursa'da bin 200 polisin katılımıyla gerçekleşti. Asayiş, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Uyuşturucu ile Mücadele, Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerinin merkez Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer ilçelerinde yaptığı uygulamada 11 noktada trafik uygulaması yapılırken, Zabıta ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ekipleri ile birlikte kahvehane, restoran, bar ve pavyon gibi 71 umuma açık iş yerleri denetlendi.

Uygulamada 2325 kişinin UYAP sorgulaması yapılırken, aranan 11 kişi yakalanarak ilgili birimlere teslim edildi. Kontrollerde 1 adet ruhsatsız tabanca, 8 adet 7.65 milimetre tabanca fişeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 100 TL sahte para ele geçirilirken, 13 iş yerine cezai işlem uygulandı.

Yapılan trafik uygulamasında 553 araç sorgulaması yapılırken, 6 araç trafikten men edildi, 37 araç hakkında 14 bin 33 TL para cezası kesildi.

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Alp Dağlarına bile 1000 basacak güzellik: Giden asla dönmek istemiyor!
Edebiyatın "rock yıldızı" Paul Auster hayatını kaybetti
Ankara'daki ekmek zammına vatandaşlardan tepki geldi: "Bu nasıl bir vicdansızlık?"
TGC, 1 Mayıs'ta İstanbul'da Gazetecilere Yönelik Polis Müdahalesini Sert Bir Şekilde Kınadı
Bayburt ve Çevresinde Beklenen Kuvvetli Yağışlar İçin Meteorolojiden Uyarı: Dikkatli Olun!