Buse Varol'a Berfu Yenenler'den olay rest!

Türkiye güzeli Berfu Yenenler son paylaşımları ile sosyal medyayı salladı.

Geride bıraktığımız aylarda ikinci kez anne-baba olmanın heyecanını yaşayan bir başka popüler çift olan Alişan ve Buse Varol ikilisi sosyal medya paylaşımları ile gündemi sarsmıştı. İki çiftin hayranları bu gelişmeler ile mutluluklarına ortak olurken Anneler, Buse Varol ve Berfu Yenenler’in doğum sonrası verdikleri kilolar ile gündemi sarsmışlardı.

Sosyal medyadan doğum öncesi ve doğum sonrası kiloları ile yaptıkları paylaşımlarla dikkatleri çeken Buse Varol ve Berfu Yenenler ikilisi doğum kilolarından çabucak kurtulmalarıyla herkesi şaşkına çevirmeyi başardılar. Berfu Yeneler ve Eser Yenenler çifti ünlü dünyasında parmak ile gösterilen çiftler arasında yer alırken 25 Mart günü ikinci kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Berfu Yenenler‘in verdiği hızlı kilolar takipçilerini şaşırtırken, aynı şekilde doğum kilolarından neredeyse bir hafta içinde kurtulan Buse Varol da hayranlarının dikkatini çekmeyi başarmıştı. Doğum sonrası fit halleri ile gündeme bomba gibi düşen ünlü isimler sosyal medyada rekabete neden oldu.

İkinci çocuklarını kucaklayan Eser Yenenler-Buse Yenenler çifti sosyal medyadan eğlenceli paylaşımlar ile takipçilerinin gözdesi konumundalar. 2019 yılında dünya evine giren ve aynı yıl ilk çocuklarını kucaklayan çift oğullarını Kuzey ismini verirken yeni oğullarına ise Mete ismini verdiler. Berfu Yenenler’in “Mete Yenenler 25.03.2021-13.12” notuyla paylaşarak takipçilerini bu sevindirici gelişmeden haberdar etmişti.

2018’de dünya evine giren Buse Varol ve Alişan çifti ise 2019 yılında ilk çocukları Burak’ı kucaklamışlardı. Geçtiğimiz ay ikinci kez anne-baba olan çift kızlarına Eliz ismini verdiler. Doğum Kiloları ile gündeme gelen Berfu Yenenler ve Buse Varol hızlıca fit hallerine kavuşarak tüm dikkatlerine üzerlerin çektiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Çocuğuna cinsel istismarla suçlanıyordu! Ender Saraç duruşmada sitem etti... Çocuğa kayyım talebi
Berfu Yenenler'in baby shower yorumu tartışma yaratmıştı! Eser Yenenler dalga geçti: Baby shower yapanlar...
Muhabir, Nihal Candan'ı sokak sokak dolaştırıp herkese sordu! Fenomenin özel yaşam açıklaması şaşırttı
Melek Baykal'dan bomba 'Çağla Şıkel' itirafı! "Saçlar bukle bukle, takma kirpikler..."
“Aşk beni büyüttü" demişti! Reynmen'den Emire Cansu Kurtalan'a evlilik teklifi