Camdaki Kız dizisi ifşalandı! Nalan'ın anne babası ortaya çıktı! Görenlerin ağzı açık kalıyor! Meğer Nala

Kanal D ekranlarında yeni bir döneme imzasını atan başarılı dizi Camdaki Kız dizisi ifşalandı. Dizinin nasıl ilerleyeceği merak konu olmaya başlayınca dizi izleyenleri tarafından Nalan'ın asıl anne ve babası merakla araştırılmaya başlanmıştı.

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Şerif Erol, Tamer Levent ve Devrim Saltoğlu gibi isimlerin başrolünde yer aldığı başarılı dizide her bölüm seyircisini ekranlara kilitliyor. Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla reyting rekorlarını kıran dizinin sırlarla dolu olması ise dizi izleyicisinin kemik hale gelmesine neden oluyor.

Dizide Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik için Camdaki Kız çok başarılı bir yapım olurken; Nalan'ın hayatını anlatmak için Burcu Biricik'e büyük bir görev düşüyor. Nalan'ın çocukluğundan beri annesi olarak gördüğü Feride'den ise çekmediği kalmamış. Kızının tenine bir erkek eli değmesin diye elinden geleni arkasına koymamış. Çift kat iç çamaşırlarının yanında bekaret korsesi bile giydirilmiş Nalan'a....

Nalan'ın neden bunları yaşadığı merak konusu olunca seyirciler araştırmalar yapmaya başladı ve şok edici bir gerçekle karşı karşıya kaldı. Peki, Nalan'ın gerçek hayat hikayesi ne? İşte merak edilen tüm detaylar...

Nalan'ın ne annesi ne de babası yok!

Nalan, kimsesiz bir çocuk. Yani dizide görülen Feride ve Adil aslında Nalan'ın anneannesi ve dedesi... Feride'nin gözüne sık sık görülen Sema, Nalan'ın annesi! Sema genç yaşta bir erkeğin tecavüzüyle genç yaşta hamile kalıyor. Fakat hamile kalması ancak 7 ay sonra belli olmaya başlıyor. Sema'nın karnındaki bebeği yani Nalan'ı ne kadar aldırmak isteseler bile artık çok geç kalındığı için bu mümkün olmuyor.


Sema doğum sırasında hayata gözlerini kapatıyor ve Nalan, Feride'nin çocuğu olarak görülmeye başlıyor. Feride ise kızı Sema'nın tecavüze uğramasından çok etkileniyor ve Nalan'ın böyle bir şeye maruz kalmaması için sert bir şekilde korumaya çalışıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!
Honda Mayıs motosiklet fiyatları duyuruldu: Yaz ile talepler fırlayacak!
Sevindirici haber! Artık Türkiye'de Fiat Egea fiyatına 7 kişilik SUV model bulunuyor!
Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az