Çarpıcı iddia: Erdoğan ile Soylu, Saray'da 'Sedat Peker'i görüştü

Gazeteci Barış Yarkadaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda pazar akşamı 1,5 saatlik bir 'Sedat Peker' görüşmesi yaptığını iddia etti.

Gazeteci Barış Yarkadaş, KRT'de yayınlanan Şimdiki Zaman adlı programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda 1,5 saatlik bir görüşme yaptığını iddia etti.

Barış Yarkadaş'ın AK Parti kulislerine dayandırdığı bilgiye göre; pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Marmaris'teki tatilini sonlandırarak Ankara'ya döndü. Bunun ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Ankara'ya çağrıldı. İkili, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın özel kalemi Hasan Doğan'ın da eşlik etmesiyle birlikte 1,5 saatlik bir görüşme gerçekleştirdi.

Barış Yarkadaş'ın iddiasına göre görüşmenin gündemi organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in videolarıydı. Görüşmede Bakan Soylu'nun konu hakkındaki görüşlerini dile getirdiği belirtildi. Yarkadaş "Edindiğim bilgi şu; Süleyman Soylu görüşmenin ardından Sedat Peker'le ilgili suç duyurusunda bulundu. O görüşmenin ardından Soylu'nun danışmanı Ali Faik Hacıoğlu da bir açıklama yaptı. Yarın da Tayyip Erdoğan'ın grup konuşmasında Soylu'ya destek verecek" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Balıkesir Üniversitesi'nde Gençlere İş Kapıları Aralandı
Tekirdağ'da aile faciası: Emniyet personeli, eşini ve çocuğunu öldürdü
İYİ Parti'den CHP'ye Geçiş: Bahadır Erdem Kararı
Kesici aletle yaralandı iddiası: Cezaevinde sinir krizi geçiren Dilan Polat tahliye mi oluyor
Hakim ve Savcı Yardımcılığı Yönetmeliği, Resmi Gazete'de