Cem Küçük: Hande Fırat'ın haberindeki 'kaynak' bir general

AKP'ye yakınlığı ve muhalifleri hedef göstermesiyle adını duyuran yazar Cem Küçük, hükümetle Doğan Grubu arasında gerginliğe yol açan ''Karargâh rahatsız’ haberinin peşini bırakmıyor. Haberin yayınlandığı cumartesi...

AKP'ye yakınlığı ve muhalifleri hedef göstermesiyle adını duyuran yazar Cem Küçük, hükümetle Doğan Grubu arasında gerginliğe yol açan ''Karargâh rahatsız’ haberinin peşini bırakmıyor. Haberin yayınlandığı cumartesi günü de Hürriyet ve Hande Fırat’a sert eleştiriler getiren Cem Küçük, TGRT’deki Medya Kritik programında aynı gündemden devam etti.

Haberde Hande Fırat'ın 'askeri kaynak' olarak belirttiği kişinin general olduğunu söyleyen Cem Küçük, "Kim bu Talat Aydemir kafalı general? Hande Fırat da yargılanacak, o general de yargılanacak. Hande Fırat bu manşeti atmadıysa çıksın ben atmadım desin. O general her kimse Hande Fırat üzerinden ulusalcılara hesap mı veriyor" dedi.

'HANDE İYİ KIZ AMA'
Cem Küçük, gazetenin iç sayfasında ''Karargah rahatsız’ başlığını da Hande Fırat’ın atmış olamayacağını savundu. "O manşeti kimin attığı ortaya çıksın. Bir kere o manşeti Hande Fırat mı attı? Hande Fırat’ın kafası hiç çalışmıyor" diyen Küçük, "Sedat Ergin’in bu din düşmanlığı, Hürriyet’teki İslam düşmanlığı hortlamış. Zaten hiç gitmemişti. Hande Fırat iyi kız ama zekası yok kafası iyi çalışmıyor" ifadelerini kullandı.

Hande Fırat'ın bu haber nedeniyle yargılanacağını tekrar iddia eden Küçük, "Hande Fırat efsanesi cumartesi itibariyle bitmiştir" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Alp Dağlarına bile 1000 basacak güzellik: Giden asla dönmek istemiyor!
Edebiyatın "rock yıldızı" Paul Auster hayatını kaybetti
Ankara'daki ekmek zammına vatandaşlardan tepki geldi: "Bu nasıl bir vicdansızlık?"
TGC, 1 Mayıs'ta İstanbul'da Gazetecilere Yönelik Polis Müdahalesini Sert Bir Şekilde Kınadı
Bayburt ve Çevresinde Beklenen Kuvvetli Yağışlar İçin Meteorolojiden Uyarı: Dikkatli Olun!